Ο σκηνοθέτης του ''Still Alice'', W.Westmoreland εξομολογείται την συμμετοχή του σε αίρεση αλλά και σε γυρίσματα πορνό - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο σκηνοθέτης του ”Still Alice”, W.Westmoreland εξομολογείται την συμμετοχή του σε αίρεση αλλά και σε γυρίσματα πορνό

Ειδήσεις | 10-3-2015 |

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν, η Julian Moore κέρδισε με την αξία της το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου. Οι δύο σκηνοθέτες του Still Alice παρακολούθησαν την τελετή από το νοσοκομείο, καθώς ο Wash Westmoreland βρίσκεται στο πλευρό του συζήγου του Richard Glatzer, ο οποίος εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα. Ακόμη, στο νοσοκομείο προέκυψαν επιπλοκές στην καρδιά του, η οποία σταμάτησε να χτυπά πέντε φορές. Ο Westmoreland αναφέρει πως αυτή ήταν μία χρονιά στην οποία έζησε μερικές από τις καλύτερες αλλά και από τις χειρότερες στιγμές της ζωής του.

Ο ίδιος δημιούργησε την πρώτη του ταινία στην παιδική ηλικία, χρησιμοποιώντας την κάμερα του πατέρα του. Βέβαια δεν ασχολήθηκε ξανά ενεργά με τις ταινίες μέχρι τα 20 του χρόνια, καθώς θεώρησε πως η ζωή και οι εμπειρίες που αυτή κουβαλά είναι πολύ πιο πολύτιμες από μία μονοδιάστατη ασχολία με τον κινηματογράφο.

Πράγματι έζησε περίεργες εμπειρίες, μία από τις οποίες ήταν το να γίνει μέλος σε μία θρησκευτική αίρεση, η οποία όπως δηλώνει ο ίδιος, του έκανε ”πλύση εγκεφάλου” όταν ήταν 19. Ωστόσο, μετά από λίγους μήνες κατάφερε να απομακρυνθεί και τώρα γράφει ένα σενάριο με άξονα αυτό το θέμα. Μετά από την αίρεση, το 1994 μόλις μετακόμισε στο Λος Άντζελες ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα στούντιο με gay πορνογραφικές ταινίες. Λίγο αργότερα γνώρισε τον νυν σύζηγό του σε ένα πάρτι και το 1995 γύρισαν μαζί την πρώτη τους ταινία. Επιτυχία γνώρισαν το 2006  με την ταινία τους ”Quinceañera” η οποία απέσπασε δύο βραβεία στο φεστιβάλ του Sundance αλλά από τότε οι καριέρες τους έμειναν στατικές.

Διαβάστε περισσότερα για: ,