Ο Liam Neeson θα σταματήσει τις ταινίες δράσης σε 2 χρόνια - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Liam Neeson θα σταματήσει τις ταινίες δράσης σε 2 χρόνια

Ειδήσεις | 15-3-2015 |

Ο Liam Neeson είναι έτοιμος, ή μάλλον θα είναι έτοιμος σε λίγο καιρό, για να αφήσει τις ταινίες δράσης και να ξεκουραστεί από δαύτες. Ο 62-χρόνος ηθοποιός, του οποίου η καριέρα έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια με μια πληθώρα ταινιών αγωνίας και βίας, έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση όταν ρωτήθηκε για πόσο καιρό ακόμα θα παίζει σε τέτοιες ταινίες.

“Ίσως ακόμα δύο χρόνια, αν το θέλει και ο Θεός και είμαι καλά στην υγεία μου. Αλλά μετά θα σταματήσω τις ταινίες δράσης, πιστεύω.” είπε ο Neeson σύμφωνα με τον Guardian. Αυτό θα σηματοδοτούσε μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του ηθοποιού, καθώς τα τελευταία χρόνια κάνει πάταγο σε αυτές τις ταινίες. Στις αρχές τις χρονιάς τον είδαμε για τρίτη φορά στον ρόλο του Bryan Mills για την δεύτερη συνέχεια του Taken και σύντομα θα τον δούμε στο Run All Night σε ανάλογο ρόλο.

Επερχόμενες ταινίες του ηθοποιού που δεν συγκαταλέγονται σε ταινίες δράσης είναι το Ted 2,  το A Monster Calls και το Silence. Προγενέστερες ταινίες του, όχι δράσης, και πολύ αξιόλογες είναι το Schindler’s List και το Love Actually. 

 

Διαβάστε περισσότερα για: