Ο Johnny Depp τραυματίστηκε στα γυρίσματα του ‘Pirates of the Caribbean 5’ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Johnny Depp τραυματίστηκε στα γυρίσματα του ‘Pirates of the Caribbean 5’

Ειδήσεις | 11-3-2015 |

O Johnny Depp τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, στην Αυστραλία, το Σαββατοκύριακο, όπως επιβεβαίωσε η Variety.

Σύμφωνα με πληροφοριοδότες, ο αγαπημένος ηθοποιός θα πετάξει πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να εγχειριστεί.

Δεν δούλευε την ώρα που έπαθε το ατύχημα και έτσι, το πώς τραυματίστηκε ο 51χρονος ηθοποιός, δεν είναι γνωστό. Η παραγωγή της ταινίας, θα επηρεαστεί ελάχιστα από την απουσία του ηθοποιού, καθώς θα γυριστούν οι υπόλοιπες σκηνές, γύρω από τον χαρακτήρα του Captain Jack Sparrow, τις επόμενες εβδομάδες.

Η ταινία, η οποία άρχισε να γυρίζεται πριν ένα μήνα, δεν αναμένεται να καθυστερήσει να βγει στις αίθουσες, η πρεμιέρα της είναι στις 7 Ιουλίου 2017.

Στους “Pirates 5″ πρωταγωνιστούν επίσης Javier Bardem και ο Brenton Thwaites και την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι σκηνοθέτες του  “Kon Tiki”, Espen Sandberg και Joachim Rønning.

Στην πέμπτη ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής, ο Johnny βρίσκεται αντιμέτωπος πάλι με αναποδιές, καθώς τα φαντάσματα νεκρών πειρατών, τα οποία καθοδηγούνται από τον μισητό του εχθρό Captain Salazar (Bardem), δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου, αποφασισμένοι να σκοτώσουν όλους τους πειρατές της θάλασσας, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου!!

Η μόνη ελπίδα του jack Sparrow, είναι να βρει την θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα, η οποία δίνει στον κάτοχό της απεριόριστη δύναμη και έλεγχο όλων των θαλασσών!!

Η προηγούμενη ταινία  “Pirates of the Caribbean”, απέφερε έσοδα της τάξης του 1 δις δολλαρίων, στο παγκόσμιο box office.