Ο Inarritu κάνει τηλεόραση με Ed Harris και Hilary Swank - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Inarritu κάνει τηλεόραση με Ed Harris και Hilary Swank

Ειδήσεις | 28-3-2015 |

Τα Oscar φέρνουν τηλεόραση. Αυτό μας διδάσκει η ιστορία. Έτσι ο Inarritu, φετινός νικητής τριών Oscars ( Σενάριο, Σκηνοθεσία, Ταινία) κάνει και αυτός τηλεόραση. Είχε προηγηθεί ο περσινός καλύτερος σκηνοθέτης, Alfonso Cuaron, που λίγο μετά την βράβευση του παρουσίασε την τηλεοπτική του παραγωγή, το Believe. To Believe βέβαια ήταν πέρσι μια σκέτη αποτυχία, καθώς μετά από μισή σεζόν κόπηκε. Όμως ο Inarritu έχει συγκεντρώσει ένα cast που δύσκολα η σειρά του, με τίτλο One Percent, θα έχει παρόμοια τύχη.

Το One Percent, έχει στο cast του δύο πολύ μεγάλα ονόματα. Τον Ed Harris και την Hilary Swank που προστίθενται κι αυτοί στην μακρά λίστα των ηθοποιών του Hollywood που κάνουν τηλεόραση, και επιβεβαιώνουν την τηλεοπτική επανάσταση για την οποία έχουμε μιλήσει. Μαζί τους στην σειρά θα παίζει και ο γνωστός από τα Hangover, Ed Helms.

Η σειρά θέλει τον Helms να παίζει έναν απεγνωσμένο αγρότη, που μία αλλαγή στην ζωή του είτε θα αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή του, είτε θα καταστρέψει εκείνον και την οικογένειά του. Η Hilary Swank θα παίζει την γυναίκα του αγρότη. Η σειρά είναι ακόμα σε πρωταρχικά στάδια παραγωγής, είναι όμως σίγουρο ότι θα την δούμε καθώς έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα, ενώ το Starz, που έχει πάρει τα δικαιώματα της σειράς, έχει κάνει παραγγελία 10 επεισοδίων για μια πρώτη σεζόν. Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς θα σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Inarritu. Τεχνική που αποδείχτηκε πολύ καλή και στην περίπτωση του The Strain, ενός ακόμα Μεξικάνου του Guillermo del Toro, μόνο που όταν ο del Toro δεν καθόταν στην καρέκλα του σκηνοθέτη, στα επόμενα δηλαδή επεισόδια, η σειρά πήρε την κατηφόρα.

Είδωμεν λοιπόν τι θα γίνει στο One Percent