Ο Harrison Ford τραυματίστηκε σε αεροπορικό ατύχημα με μικρό αεροσκάφος - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Harrison Ford τραυματίστηκε σε αεροπορικό ατύχημα με μικρό αεροσκάφος

Ειδήσεις | 7-3-2015 |

Ο 72χρονος ηθοποιός που γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από τις ταινίες Indiana Jones και Star Wars, Harrison Ford, τραυματίστηκε στο Λος Άντζελες.

Οι πρώτες πηγές αναφέρουν πως ο Ford οδηγούσε ένα μικρό αεροσκάφος και αντιμετώπισε βλάβη που οδήγησε το ατύχημα, καθώς προσπαθούσε να προσγειωθεί.

Το πρόβλημα υπήρχε στον κινητήρα μετά από 20 λεπτά πτήσης και αφού ο ηθοποιός είχε μιλήσει με τον πύργο ελέγχου και γνώριζε πως έχασε τον πλήρη έλεγχο του κινητήρα, προσπάθησε να προσγειώσει το όχημα σε ανοιχτό χώρο. Βέβαια όταν έγινε αυτό εκείνος ήταν λιπόθυμος και ο κόσμος γύρω του νόμιζε πως θα ακολουθήσει και έκρηξη, αλλά οι γιατροί κατέφθασαν γρήγορα και τον απεγκλώβισαν από το όχημα. Ο Ford έφερε πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι, αλλά το περιβάλλον του αναφέρει πως η κατάσταση του είναι καλή προς μέτρια.

Οι τοπικές αρχές ανέφεραν πως θα κάνουν έρευνα ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια τόσο στο σκάφος, τόσο στον καιρό αλλά και τον ίδιο τον πιλότο.

Η εκπρόσωπος του Ford διαβεβαίωσε ότι οι τραυματισμοί του δεν είναι τόσο σοβαροί ώστε να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ θα αναρρώσει σύντομα.

Από την άλλη μεριά, θετικός ήταν και ο γιος του γνωστού ηθοποιού, όταν έγραψε στο «Twitter»: «Ο μπαμπάς είναι καλά. Τραυματισμένος μεν αλλά είναι καλά.»

Ακολουθεί βίντεο από ρεπορτάζ του CNN για το ατύχημα:

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,