Ο Ethan Hawke και ο Denzel Washington ξανά μαζί στο "Magnificent Seven" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ethan Hawke και ο Denzel Washington ξανά μαζί στο “Magnificent Seven”

Ειδήσεις | 4-3-2015 |

Έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια από τότε που ο Ethan Hawke , o Denzel Washington και ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua βρέθηκαν μαζί στους δρόμους το Λος Άντζελες για την ταινία “Training Day”.Φαίνεται λοιπόν ότι αυτή η ομάδα θα μεταφερθεί τώρα στην Άγρια Δύση για μια καινούρια συνεργασία.

Πηγές λοιπόν λένε πως ο Hawke βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις ώστε να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Wasinghton στο remake “Magnificent Seven” που θα σκηνοθετήσει ο Fuqua.Ακούγονται επίσης και τα ονόματα των Chris Pratt  και Haley Bennett .

Να ανaφέρουμε επίσης πως η πρώτη ταινία “Magnificent Seven” του 1960 με πρωταγωνιστές το Yul Brynner και το Steve McQueen, είχε στηριχτεί στο “Seven Samurai” του Akira Kurosawa.

Η εταιρία παραγωγής της ταινίας MGM ελπίζει ότι ο συνδυασμός Hawke-Wasinghton θα οδηγήσει στην ίδια επιτυχία που είχε η μεταξύ τους συνεργασία στο “Training Day” που εκτός από πολύ καλές εισπράξεις, έδωσε στον Denzel Wasinghton το όσκαρ και στον Ethan Hawke υποψηφιότητα για όσκαρ.

Την τελική εκδοχή του σεναρίου ανέλαβε ο John Lee Hancock,αφού προηγουμένως ο δημιουργός της σειράς “True Detective” είχε ετοιμάσει ήδη ένα draft.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,