Ο επόμενος ρόλος της Reese Witherspoon, θα την οδηγήσει (ξανά) στα Oscar; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο επόμενος ρόλος της Reese Witherspoon, θα την οδηγήσει (ξανά) στα Oscar;

Ειδήσεις | 13-3-2015 |

Φαίνεται πως η Reese Witherspoon γλυκάθηκε με την υποψηφιότητα για το Wild, και έτσι και ο επόμενος ρόλος της, θα είναι βιογραφία αλλά σε πολεμικό έδαφος, ενσαρκώνοντας μία από τις πρώτες Αμερικανίδες που ρίσκαραν τη ζωή τους, στο επερχόμενο “Ashley’s War.”

Μετά και το επιτυχημένο, τουλάχιστον εισπρακτικά, American Sniper, το Hollywood συνεχίζει της φιλοπατριοτικές ταινίες, και έτσι η εταιρεία παραγωγής της Witherspoon, Pacific Standard, ενώνει τις δυνάμεις της με την θυγατρική της 20th Century Fox, Fox 2000, για την διασκευή του βιβλίου, “Ashley’s War: The Untold Story of a Team of Women Soldiers on the Special Ops Battlefield”, από την Gayle Tzemach Lemmon.

Στο βιβλίο της η Lemmon, αφηγείται την πραγματική ιστορία της αξιωματικού, Ashley White, η οποία ήταν από τις πρώτες γυναίκες που πολέμησαν στο Αφγανιστάν, για να χάσει την ζωή της το 2011, μετά από κατά λάθος ενεργοποίηση εκρηκτικού μηχανισμού από την ομάδα της. Ήταν η πρώτη γυναίκα που πέθανε στο πεδίο της μάχης, για να παρασημοφορηθεί μετά θάνατον με 4 μετάλλια ανδρείας.

Το παράδοξο στην επιλογή της Witherspoon, είναι ότι η White ήταν μόλις 24 ετών, και φυσιολογικά ο ρόλος θα πήγαινε σε νεαρότερη ηθοποιό. Αλλά έχει αποδείξει, ότι δεν φοβάται τις προκλήσεις.

Στρώσε το κόκκινο χαλί φίλε μου Cinefreak.

Ashley White

Διαβάστε περισσότερα για: ,