Ο Clint Eastwood θα προλογήσει το συμπόσιο των κινηματογραφιστών στο CinemaCon - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Clint Eastwood θα προλογήσει το συμπόσιο των κινηματογραφιστών στο CinemaCon

Ειδήσεις | 18-3-2015 |

Οι ιδιοκτήτες κινηματογράφου θα ευχαριστήσουν προσωπικά τον Clint Eastwood που τους παρέδωσε το πιο κερδοφόρο φιλμ της χρονιάς 2014 για τις Η.Π.Α., το American SniperΟ Eastwood θα παραβρεθεί ως το τιμώμενο πρόσωπο στο ετήσιο συμπόσιο των κινηματογραφιστών του CinemaCon από τις 20-23 Απριλίου στο Λας Βέγκας. Την προηγούμενη χρονιά το τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Christopher Nolan.

Η υποψήφια για Όσκαρ ταινία του, συγκέντρωσε μέσα στις Η.Π.Α. 341 εκατομμύρια δολάρια και παγκοσμίως 517, κάνοντας τη, την πιο εμπορική πολεμική ταινία όλων των εποχών. Κατά την διάρκεια του CinemaCon ο Eastwood θα παραλάβει το βραβείο Fandango Fan Choice Award.

Ο Mitch Neuhauser, διευθυντής του CinemanCon διάβασε την ακόλουθη δήλωση “Το CinemaCon είναι ευγνώμων να φιλοξενεί στο συμπόσιο του έναν αληθινό θρύλο, τον κ. Clint Eastwood, για όλα αυτά που έχει προσφέρει στην βιομηχανία του κινηματογράφου κατά την διάρκεια της απαράμιλλης καριέρας του. Να ακούσουμε τις σκέψεις του για την δημιουργία ταινιών και για τις θεατρικές του εμπειρίες καθώς είναι ευκαιρία ζωής για όλους εμάς στο CinemaCon.”

Διαβάστε περισσότερα για: ,