Νέα ταινία με τα Στρουμφάκια έρχεται το 2017: θα είναι παλιό καλό animation - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα ταινία με τα Στρουμφάκια έρχεται το 2017: θα είναι παλιό καλό animation

Ειδήσεις | 28-3-2015 |

Σύμφωνα με την Sony Pictures Animated η επόμενη επίσκεψη στο στρουμφοχωριό έχει οριστεί για τις 31 Μαρτίου 2017. Η ταινία αυτή θα είναι διαφορετική από τις δύο τελευταίες ταινίες των Στρουμφ καθώς δεν θα είναι μια μίξη κινουμένων σχεδίων και αληθινών χαρακτήρων. Θα είναι όμως εντελώς πιστή στο αρχικό υλικό των κινουμένων σχεδίων.

Η Sony ανακοίνωσε την ημερομηνία για την επόμενη κινηματογραφική ταινία των Στρουμφ κοντά στο Πάσχα του έτους 2017 που θα είναι περί της 16 Απριλίου για τους καθολικούς κτλ. Την ίδια περίοδο αναμένουμε από την Disney το Beauty and the Beastτο The Divergent Series: Allegiant-Part 2 και το Pacific Rim 2.

Οι τελευταίες δύο ταινίες των Στρουμφ από την Sony θάφτηκαν από τους κριτικούς αν και τα πήγαν πολύ καλά στα ταμεία. Η πρώτη, το 2011, συγκέντρωσε 563 εκατομμύρια δολάρια και η δεύτερη, το 2013, 347 εκατομμύρια δολάρια. Δεν αποτελεί έκπληξη που το στούντιο παραγωγής ήθελε και τρίτη ταινία και ούτε θα ήταν παράξενο αν είχαν μείνει στην ίδια συνταγή.

Όμως, η επόμενη ταινία Στρουμφ θα είναι εντελώς βασισμένη στο παλιό καλό παραδοσιακό καρτούν. Η σκηνοθέτις Kelly Asbury είπε σχετικά με την ταινία: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δώσουμε νέα καλλιτεχνική πνοή στην επόμενη συνέχεια των Στρουμφ. Ο σχεδιασμός των χαρακτήρων και του περιβάλλοντος θα είναι πιο κοντά στο αρχικό καρτούν. Η ιστορία μας θα αφορά την αρχή των αγαπημένων μας Στρουμφ και θα είναι διασκεδαστική και περιπετειώδης για όλες τις ηλικίες.”

Στις παρακάτω δύο φωτογραφίες είναι ολοφάνερη η καλλιτεχνική διαφορά της επόμενης ταινίας των Στρουμφ από τις προηγούμενες (πάνω φωτογραφία).

Smurfs-concept-art-700x300
smurfs-movie-release-date

Διαβάστε περισσότερα για: , ,