Νέα φωτογραφία με τον Michael Fassbender να λανσάρει τους υπολογιστές NeXT στο «Steve Jobs» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα φωτογραφία με τον Michael Fassbender να λανσάρει τους υπολογιστές NeXT στο «Steve Jobs»

Ειδήσεις | 18-3-2015 |

Ο γνωστός προγραμματιστής και δημιουργός των υπολογιστών Apple, Steve Jobs, επανέρχεται ξανά ως το κεντρικό πρόσωπο σε βιογραφική ταινία. Αυτή την φορά υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 127 Hours), η ταινία θα επικεντρωθεί περισσότερο στις τρεις σημαντικότατες επαγγελματικές πορείες του Steve Jobs. Δηλαδή κατά την περίοδο που όχι μόνο έχει ιδρύσει την εταιρία Apple, με τον Steven Wozniak, αλλά τα προϊόντα της Mac πηγαίνουν πολύ καλά, μετά βλέπουμε την αποχώρηση του από εκεί και την δημιουργία της εταιρίας υπολογιστών NeXT, μέχρι την επιστροφή του ξανά στην Apple και τον κατακλυσμό των μέσω από των παραγόντων iPod, συγκεντρωτικά τις χρονιές 1984, 1997 και 2001.

Michael Fassbender

Στην φωτογραφία φαίνεται ο Michael Fassbender ως ο Steve Jobs, καθώς παρουσιάζει τους υπολογιστές της εταιρίας NeXT. Μπορεί εκείνη η περίοδος να μην ήταν το peak της καριέρας του, αλλά ήταν ένα μεγάλο λιθαράκι μέχρι την μετέπειτα πορεία του στην επιστροφή του και πάλι στα «πάτρια» εδάφη της Apple.

Ακολουθεί φωτογραφία με τον πραγματικό Steve Jobs να ποζάρει δίπλα σε υπολογιστή της εταιρίας «NeXT».

618w_steve_jobs_career_gallery_2

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , , , ,