Είναι ο Sean Penn, o νέος Liam Neeson; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι ο Sean Penn, o νέος Liam Neeson;

Ειδήσεις | 23-3-2015 |

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλλον όχι.

Ο Sean Penn αρνήθηκε τις “κατηγορίες” ότι ενστερνίζεται σιγά σιγά το στυλ του Liam Neeson, για τις περιπέτειες του τελευταίου, ισχυρισμοί που ξεκίνησαν εξαιτίας της νέας του ταινίας, The Gunman, της οποίας το trailer μπορείτε να δείτε εδώ.

Η στροφή του Penn στην περιπέτεια, στην ηλικία των 54 ετών, έχει ήδη μπει σε σύγκριση με τη συμμετοχή του Neeson, στο franchise του Taken. Ο Penn πάντως δήλωσε ότι οι ομοιότητες είναι πολύ λιγότερες: “Νομίζω ότι ο Liam Neeson είναι φανταστικός. Αλλά είναι ένας σχεδόν δύο μέτρα, με μελωδική φωνή και μυώδη κατασκευή, ο οποίος φροντίζει αυτούς που αγαπάει. Εγώ είμαι μετρίου αναστήματος, που φροντίζει μόνο τον εαυτό του.”

Το “The Gunman” έχει σκηνοθετηθεί από τον Pierre Morel, σκηνοθέτη του πρώτου Taken film, και έχει τον Penn σαν πρώην στρατιώτη των ειδικών δυνάμεων. Κοινό background με τις ταινίες, Taken, οπότε η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Ο Penn συνεχίζει:”Γνωρίζω τις ομοιότητες της γενιάς μας, αλλά έχει προσέξει κανείς τον Harrison Ford όλα αυτά τα χρόνια; Υπάρχουν πολλές περιπέτειες. Και δεν πρέπει να είναι ξαφνικό. Δεν θα αρχίζω να κάνω συνέχεια περιπέτειες.”

Μάθετε εδώ, τα πάντα για το “The Gunman”.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,