Είναι ο Dylan O' Brien, o επόμενος Spider-Man; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι ο Dylan O’ Brien, o επόμενος Spider-Man;

Ειδήσεις | 10-3-2015 |

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Andrew Garfield δεν θα επιστρέψει σαν Peter Parker, και κατ’ επέκταση Spiderman, η Sony και η Marvel άρχισαν τις συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο επόμενος Spidey. 

2 ονόματα ακούγονται περισσότερο από άλλα. Ο πρωταγωνιστής των  “Teen Wolf” και “The Maze Runner”, Dylan O’Brien, και ο πρωταγωνιστής των ταινιών του “Percy Jackson”, Logan Lerman. Και οι δύο 23 ετών, δέκτες καλής κριτικής για την δουλειά τους, και πρώτοι στη λίστα για τον ρόλο. 

Μιλώντας πρόσφατα στο Buzzfeed, ο O’Brien μίλησε σχετικά με τις φήμες:”Επαγγελματικά, δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό. Ό,τι ξέρω είναι από online πηγές. Είναι περίεργο και διασκεδαστικό. Μου τηλεφωνούν οι φίλοι μου από το New Jersey. Μου λένε ‘γιατί δεν μας το λες;’. Με κάνει να αισθάνομαι άσχημα που πρέπει να απογοητεύσω ένα μεγάλο μέρος θαυμαστών.”

Αν όμως του προτείνουν τον ρόλο; “Είναι τουλάχιστον κολακευτικό. Δεν θέλω να ενθουσιαστώ, από τη στιγμή που δεν έχω ακούσει κάτι επίσημα. Πάντα ήθελα να γίνω Peter Parker, εννοείται. Αισθάνομαι ότι για κάθε ηθοποιό στην ηλικία μου είναι σημαντικό. Και να εμπλέκεται το όνομα μου μαζί με τον Logan Lerman, είναι το καλύτερο πράγμα. Μάλλον θα ακούσω κάτι για αυτό. Αλλά ευχαριστώ το internet, για τις φρούδες ελπίδες!”

Η επικρατούσα φήμη αυτή τη στιγμή, είναι ότι θα δούμε την Αφρο-Αμερικανική ή την Λατινική έκδοση, του ήρωα, δηλαδή τον Miles Morales, ίσως για να διαφοροποιηθεί ο ήρωας από τις προηγούμενες ταινίες. 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,