Η Sony επιστρατεύει Tom Hanks, για τη κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ "Beautiful" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Sony επιστρατεύει Tom Hanks, για τη κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ “Beautiful”

Ειδήσεις | 24-3-2015 |

Η επιτυχία του Broadway “Beautiful: The Carole King Musical” θα γίνει ταινία, σε παραγωγή του Tom Hanks και της  εταιρείας του, για να γίνει η παγκόσμια διανομή της από την Sony Pictures Entertainment.

Το έργο επικεντρώνεται στη ζωή μία τραγουδίστριας – τραγουδοποιού από την καθημερινή της ζωή, μέχρι και τη δόξα. Το έργο ανήκει στον Douglas McGrath, ο οποίος θα υπογράφει και το σενάριο της μεταφοράς.

Το σημαντικότερο είναι ότι η Sony Pictures κατάφερε να αποκτήσει τα δικαιώματα για τα τραγούδια της King, όπως και τα δικαιώματα της βιογραφίας της King και άλλων που εμφανίζονται στο έργο. Το soundtrack θα είναι από τα μεγαλύτερα ατού της ταινίας, καθώς μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται κάποια από τα σημαντικότερα hit της pop μουσικής, όπως, “One Fine Day,” “(You Make Me Feel Like) A Natural Woman,” “I Feel the Earth Move” και “You’ve Got a Friend.”

Η ταινία θα είναι παραγωγή των Hanks και Gary Goetzman και της εταιρείας τους, “Playtone”, και του Paul Blake, παραγωγό και της θεατρικής παράστασης.

Το “Beautiful” παίζει στο Broadwway από τον Ιανουάριο του 2014 και έχει υπάρξει υποψήφιο για 7 Tony, κερδίζοντας 2, συμπεριλαμβανομένου και Καλύτερης Ερμηνείας για την Jessie Mueller, η οποία ενσαρκώνει την King.

Διαβάστε περισσότερα για: ,