Η Shailene Woodley μιλάει για τον Edward Snowden - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Shailene Woodley μιλάει για τον Edward Snowden

Ειδήσεις | 10-3-2015 |

Η αμερικάνικη κυβέρνηση θεωρεί ότι ο Edward Snowden είναι εγκληματίας αλλά η Shailene Woodley πιστεύει κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι η ίδια πρωταγωνιστεί στο επερχόμενο δράμα του Oliver Stone σχετικά με την βιογραφία του Snowden και θεωρεί ότι θα πρέπει να επαινούν τα κατορθώματα του. Υποδύεται την μακροχρόνια σύντροφο του, Lindsay Mills, η οποία είναι χορεύτρια και ακροβάτισσα.

“Ορίζω έναν ήρωα ως κάποιον, που εναντία στην κρίση των άλλων, αν πιστεύει ότι κάτι θα φέρει θετικό αποτέλεσμα στον κόσμο, επιλέγει να το κάνει και να τιμήσει την ακεραιότητα του, αυτόν εγώ θαρρώ ήρωα, άσχετα πόσο μεγάλο ή μικρό κατόρθωμα δημιούργησε. Από αυτήν την οπτική ο Snowden είναι ήρωας” είπε η Shailene Woodley.

Συνεχίζει: “Είναι η επιτομή της ανιδιοτέλειας. Έκανε κάτι γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορεί να γυρίσει στην πατρίδα του, γνωρίζοντας ότι η πατρίδα του θα είχε ανάμικτα συναισθήματα και ακόμα και η ακεραιότητα του για τα πιστεύω του, τον έκαναν να δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες θυσιάζοντας την άνετη ζωή που είχε. Πραγματικά, ευχαριστώ τον Snowden”. Ο φυγόδικος Snowden ζει στην Μόσχα από το 2013 αφού αντιμετωπίζει κατηγορίες κατασκοπείας στις Η.Π.Α. επειδή έδωσε απόρρητες πληροφορίες στον τύπο.

Ο Joseph Gordon-Levitt θα είναι ο Snowden στο φιλμ του Stone. Θα τον πλαισιώσουν επίσης ο Zachary Quinto, ο Scott Eastwood και ο Nicolas Cage. Το ντοκιμαντέρ Citizenfour σχετικά με τον Snowden και το σκάνδαλο με την υπηρεσία NSA κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ.

 

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,