Η Scarlett στην υπεράσπιση Travolta - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Scarlett στην υπεράσπιση Travolta

Ειδήσεις | 2-3-2015 |

Τα καμώματα του John Travolta στα φετινά όσκαρ δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο. Αν όμως νομίζατε πως υπάρχει κάτι το ανάρμοστο στη συμπεριφορά του, έρχεται η Scarlett Johansson να τον υπερασπιστεί. Ο ηθοποιός κατά την παρουσίαση των βραβείων έπιασε παιχνιδιάρικα το πιγούνι της Idina Menzel –της ηθοποιού που χάρισε τη φωνή της στη Elsa από το Frozen- κι αφού τα σχόλια άρχισαν να παραγίνονται ο εκπρόσωπός του δήλωσε πως η κίνησή του ήταν στημένη.

Σε δήλωσή της η Johansson υποστήριξε πως

η εικόνα που κυκλοφορεί είναι ένα ατυχές καρέ από μια αυθόρμητη σκηνή που στην πραγματικότητα φάνηκε πολύ γλυκειά και απόλυτα ευπρόσδεκτη. Αυτή η φωτογραφία δεν αντιπροσωπεύει ό,τι προηγήθηκε και ακολούθησε της σκηνικής παρουσίασης των δύο καλλιτεχνών. Άλλη μια απόδειξη πως εντυπωσιαζόμαστε από άστοχα σχόλια.

Travolta και Menzel είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στο φιλμ του 2004, A Love Song for Bobby Long. Κι όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του ὐστερα, από τα ατυχή σχόλια, η συνεργασία τους ήταν εξαιρετική και πολύ ευχάριστη για τον Travolta. Στο τέλος μάλιστα πρόσθεσε πως ο ηθοποιός ήταν πολύ χαρούμενος που στην τελετή παρευρίσκονταν η γυναίκα και η κόρη του.

Σε δουλειά να βρίσκεται το Hollywood μήπως και προκαλέσει τη δημοσιότητα, αφού το ίδιο το σόου των Όσκαρα δεν το κατάφερε πολύ καλά. Όσον αφορά πάντως στην αξιοπιστία μας στις κινήσεις του John Travolta η Scarlett δηλώνει πως δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο, ανατριχιαστικό ή ανάρμοστο στη συμπεριφορά του.

0223-john-travolta-scarlett-getty-3

travoltakiss3A