Οι πρωταγωνιστές του «Fifty Shades of Grey» ζητούν αύξηση για το sequel - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πρωταγωνιστές του «Fifty Shades of Grey» ζητούν αύξηση για το sequel

Ειδήσεις | 14-3-2015 |

Δυο ημέρες πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκίνησε να προβάλλεται φέτος στην χώρα μας, η ρομαντική ταινία «Fifty Shades of Grey» που περιγράφει την ζωή της Anastasia Steele από την στιγμή που γνωρίζει τον δισεκατομμυριούχο Christian Grey με το ακριβό και ιδιαίτερο του γούστο και τις σαδομαζοχιστικές του τάσεις στο σεξ και τον ερωτεύεται.

Η σειρά βιβλίων με τον ομώνυμο τίτλο που έγινε best-seller, έκανε πολύ κόσμο να ανυπομονεί για τις ταινίες, και παρότι η πρώτη ταινία έχει εισπράξει μέχρι στιγμής θετικές και αρνητικές κριτικές, εντός Ελλάδας και στο εξωτερικό, καταφέρει τελικά – όπως ήταν αναμενόμενο – να προχωρήσει και σε δεύτερη ταινία.

Αφού η ταινία έκανε παγκοσμίως πάνω από 550 εκ. δολάρια εισπράξεις, οι πρωταγωνιστές, Jamie Dornan και Dakota Johnson, επιζητούν αύξηση για την δεύτερη ταινία. Ο καθένας τους εισέπραξε 250,000 δολάρια για την πρώτη ταινία με συμβόλαιο να παίξουν και στις τρεις ταινίες. Τώρα είναι πολύ πιθανό να ζητήσουν και για τις δυο ταινίες, ένα ποσό που σίγουρα θα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο..!

Με το συνολικό budget πάντως της πρώτης ταινίας να είναι στα 40 εκ. δολάρια και με τον στόχο να μην ξεπεραστεί αυτό, πόσα χρήματα θα εισπράξουν ακριβώς οι πρωταγωνιστές άραγε;

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,