Η νέα ταινία του Pedro Almodovar έχει τίτλο και cast - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα ταινία του Pedro Almodovar έχει τίτλο και cast

Ειδήσεις | 28-3-2015 |

Μετά την παραγωγή του απόλυτα επιτυχημένου Ιστορίες για αγρίους, το μέτριο Los amantes pasajeros, και Το δέρμα που κατοικώ, ο Pedro Almodovar επιστρέφει με νέα ταινία μέσα στο 2016 και και πλέον ξέρουμε τον τίτλο της και το cast της.

O τίτλος της ταινίας θα είναι Silencio και θα αφηγείται την ζωή της Julieta, από το νοσταλγικό 1985, όπου όλα φαίνονται καλύτερα στο 2015, όπου όλα φαίνονται να έχουν καταστραφεί στην ζωή της χωρίς πλέον να μπορεί να φτιάξει τα πράγματα όπως τα θέλει.

Οι δύο πρωταγωνίστριες θα είναι η Emma Suarez (The Red Squirrel) και Adriana Ugarte (3some) και θα παίζουν τον ίδιο χαρακτήρα, την Julieta, σε ένα δράμα που θα επικεντρώνεται στα γνωστά θέματα που απασχολούν τον Ισπανό σκηνοθέτη, η μοίρα, οι ενοχές και αυτά που κάνουν τους ανθρώπους να εγκαταλείπουν αυτούς που αγαπούν. Η Suarez έχει κερδίσει ένα βραβείο Goya για το The Dog In The Manger, ωστόσο και οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν το υψηλό προφίλ των πρωταγωνιστών σε προηγούμενες ταινίες του Almodovar όπως η Penelope Cruz ή ο Antonio Banderas.

Ο συνήθης συνεργάτης του Almodovar, ο αδερφός του Agustin, θα είναι ο παραγωγός της ταινίας, προυπολογισμού 9.8 εκατομμυρίων δολαρίων. “Ο Pedro απολαμβάνει να παρακολουθεί τους ηθοποιούς να παίζουν. Θα είναι ερεθιστικό γι’ αυτόν να ανακαλύπτει την φρεσκάδα των δύο αυτών νέων ηθοποιών” είπε ο Agustin Almodovar.

pedro-almodovar