Η Natalie Dormer, γνωστή από το Game of Thrones, πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Hozier - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Natalie Dormer, γνωστή από το Game of Thrones, πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ του Hozier

Ειδήσεις | 3-3-2015 |

Μπορεί το ‘Take Me to Church’ του Hozier να βρίσκεται ακόμη πολύ ψηλά στα charts (#5 στο Billboard Hot 100), όμως o ταλαντούχος Ιρλανδός τραγουδιστής δεν επαναπαύεται.

Μόλις χθες, είδαμε για πρώτη φορά το νέο του βίντεο κλιπ, για το τραγούδι ‘Someone New’, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Βρετανή ηθοποιός Natalie Dormer. Γνωστή, κυρίως από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά Game of Thrones αλλά και την πιο πρόσφατη ταινία του έπους Hunger Games, η ηθοποιός παρουσιάζεται να περιπλανιέται στους δρόμους, ψάχνοντας τον έρωτα στο “πρόσωπο” άγνωστων ανδρών. Στο κλιπ του ‘Someone New’, τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στον πρώτο και ομώνυμο δίσκο του Hozier που κυκλοφόρησε το περασμένο έτος, ο νεαρός καλλιτέχνης φαίνεται μόνο σαν σκοτεινή σιλουέτα, ενώ ερμηνεύει το τραγούδι του.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο μουσικό βίντεο, η ηθοποιός είπε:

Ήταν χαρά μου να συμμετάσχω στο βίντεο του ‘Someone New’, το οποίο “εξερευνά” τη μάχη που γίνεται στο μυαλό μας ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό. “Παίζει” με στοιχεία όπως τη διαφορά ανάμεσα στη μοναξιά και την απομόνωση αλλά και τη βαρύτητα ή την ελαφρότητα με την οποία ερωτευόμαστε κάποιο πρόσωπο.

Δείτε και ακούστε εδώ το ‘Someone New’ του Hozier:

Για περισσότερα μουσικά νέα, επισκεφθείτε το StraightOnMusic.com!

Διαβάστε περισσότερα για: , ,