Η Marion Cotillard ποζάρει για τον φακό του Dior - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Marion Cotillard ποζάρει για τον φακό του Dior

Ειδήσεις | 31-3-2015 |

Η Marion Cotillard είναι η σταρ στην πιο πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια του Lady Dior. Ο Peter Lindberg φωτογράφησε την ηθοποιό στο πλαίσιο της καμπάνιας και θα κυκλοφορήσουν στο περιοδικό Le Figaro την επόμενη εβδομάδα. Οι καλαίσθητες αυτές φωτογραφίες θα δημοσιευτούν επίσης σε πολλά έντυπα στο Η.Β. όπως το Harper’s Bazaar, το Tatler και το Marie Claire.

Η Cotillard εμφανίζεται ανεμοδαρμένη σε μια έκταση με τεράστια φωτοβολταϊκά συστήματα, σε ρετρό τηλεφωνικούς θαλάμους και φυσικά μαζί με τις νέες τσάντες της σειράς Lady Dior. Ο σκηνοθέτης Eliott Bliss κινηματογράφησε την ηθοποιό σε μια μικρού μήκους για τον οίκο Dior και θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου στο Diormag.com. Η ίδια καλλιτεχνική συνεργασία είχε πραγματοποιηθεί και για την κολεξιόν του φθινοπώρου. Άλλωστε, η 38 ετών ηθοποιός συνεργάζεται με τον οίκο Dior από το 2008.

Μερικές από τις ήδη δημοσιευμένες φωτογραφίες σε ασπρόμαυρο δηλώνουν μια εύθυμη και ευχάριστη διάθεση. Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τον οίκο Dior και την Marion Cotillard.

Δείτε το μεγάλο μας αφιέρωμα για την Marion Cotillard.

marion-cotillard-for-lady-dior
IMG_8424-600x400
311243-800w-600x400

Διαβάστε περισσότερα για: ,