Η Margot Robbie έδωσε σφαλιάρα στον Leonardo di Caprio, κατά τη διάρκεια της audition του "Wolf of Wall Street" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Margot Robbie έδωσε σφαλιάρα στον Leonardo di Caprio, κατά τη διάρκεια της audition του “Wolf of Wall Street”

Ειδήσεις | 2-3-2015 |

Η audition της Margot Robbie, για την ταινία “Wolf of Wall Street”, πρέπει να είναι από τις πιο αξέχαστες στιγμές της καριέρας της. Μιλώντας στο Harper’s Bazaar U.K. του Απριλίου, η ηθοποιός που τώρα προωθεί την νέα της ταινία “Focus”, αποκάλυψε ότι χαστούκισε τον Leonardo di Caprio στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια μιας παθιασμένης audition για την ταινία και παραδέχτηκε ότι φοβόταν πως θα δεχθεί μήνυση για επίθεση.

“Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν- έχεις ουσιαστικά 30 δευτερόλεπτα μέσα σ’αυτό το δωμάτιο και αν δεν κάνεις κάτι εντυπωσιακό, δε θα καταφέρεις τίποτα. Είναι μοναδική ευκαιρία και σου παρουσιάζεται μόνο μια φορά στη ζωή σου, πάρτη στα χέρια σου”, είπε η ηθοποιός. “Συνεπώς, άρχισα να ουρλιάζω στον Leonardo και το ίδιο έκανε και αυτός, ήταν πολύ τρομαχτικός. Με δυσκολία μπορούσα να συνεχίσω.”

margot-robbie-slapped-leonardo-dicaprio-during-wolf-of-wall-street-audition

“Και αυτός τελείωσε το διάλογο, λέγοντας – θα έπρεπε να είσαι χαρούμενη που έχεις ένα σύζυγο σαν εμένα. Τώρα, έλα εδώ και φίλα με- Έτσι, πλησίασα το πρόσωπό του και αναρωτήθηκα ” Ίσως πρέπει να τον φιλήσω, πότε θα έχω ξανά την ευκαιρία να φιλήσω τον Leonardo di Caprio”, αλλά ένα άλλο μέρος του μυαλού μου έκανε κλικ και τον χαστούκισα. Μετά φώναξα, ” Άντε γ……” και αυτό δεν υπήρχε καθόλου στο σενάριο. Όλοι σώπασαν μέσα στο γραφείο και εγώ πάγωσα”, θυμάται.

Εκείνη την ώρα το μυαλό της Αυστραλιανής ηθοποιού, κατακλύστηκε με σκέψεις σχετικά με το τι θα της συμβεί μετά. ” Σκέφτομαι, μόλις χτύπησα τον Leonardo di Caprio στο πρόσωπο, θα σε συλλάβουν διότι αυτό θεωρείται επίθεση. Δεν πρόκειται να ξαναδουλέψεις, αυτό είναι σίγουρο. θα σου κάνουν μήνυση, διότι μπορεί να του έκανες καμία μελανιά και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να γυρίσει κάποια άλλη ταινία”, είπε η Robbie. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και πήρε και τον ρόλο!

Η επόμενη ταινία της Robbie είναι το ” Focus”, στην οποία παίζει με τον Will Smith και βγήκε στις αίθουσες των Η.Π.Α., στις 27 Φεβρουαρίου. Η Robbie υποδύεται μία αρχάρια απατεώνισσα, την Jess, η οποία μαθαίνει τα μυστικά του επαγγέλματος από τον Nick ( Smith). Τρία χρόνια αργότερα, είναι ήδη μία femme fatale, η οποία εμφανίζεται ξαφνικά σε μία από τις αποστολές του. Οι 2 σταρ θα δουλέψουν αργότερα πάλι μαζί, στο ” Suicide Squad”.