Η Jennifer Lawrence ερμηνεύει για τελευταία φορά την Mystique στο X-Men: Apocalypse - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jennifer Lawrence ερμηνεύει για τελευταία φορά την Mystique στο X-Men: Apocalypse

Ειδήσεις | 26-3-2015 |

Η ηθοποιός που ενσάρκωσε την Mystique, στις προηγούμενες ταινίες των X-Men, μιλώντας στην κάμερα του MTV, δήλωσε πρόσφατα πως επιστρέφει για μια τελευταία φορά, στην επικείμενη επερχόμενη ταινία.

Σχετικά με τον ρόλο της και τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε, ο σεναριογράφος Simon Kinberg έχει τονίσει:

«Νομίζω πως η χημεία της Mystique με το Beast είναι κάτι που δεν είδαμε πάρα πολύ στο «Days of Future Past» και είναι κάτι που θα εξερευνήσουμε περισσότερο στην επόμενη ταινία.»

Την Mystique θα δούμε στο Apocalypse σε ένα ρόλο που αναλύει περισσότερα για τον χαρακτήρα της. Ο σεναριογράφος της ταινίας Simon Kinberg σχετικά με αυτό, συμπλήρωσε:

«Το πιο ενδιαφέρον σημείο με την Mystique είναι ότι κατά κάποιο τρόπο είναι παιδί και του Charles και του Magneto. Με το πλευρό του Charles ήταν από μικρό παιδί και ύστερα όταν εντάχθηκε στην ομάδα του Magneto, μεγάλωσε. Αυτή την σύνδεση με τους κεντρικούς ηθοποιούς, την χημεία και την επιρροή στο να διαμορφωθεί ο χαρακτήρας της Mystique είναι στοιχεία που θα δούμε εκτενώς στην ταινία.»

Δίπλα στην Jennifer Lawrence επιστρέφουν επίσης οι ηθοποιοί: James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult and Rose Byrne, καθώς επίσης και οι Oscar Isaac, Kodi Smit-McPhee. Τους «γηραίους» όμως πρωταγωνιστές Ian McKellen nor Patrick Stewart δεν θα δούμε στο Apocalypse.

Η σκηνοθεσία τελείται από τον Bryan Singer και το σενάριο υπογράφει ο Simon Kinberg.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,