Οι Jack Huston και Jessica Brown Findlay πρωταγωνιστές στο remake του "The Crow" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Jack Huston και Jessica Brown Findlay πρωταγωνιστές στο remake του “The Crow”

Ειδήσεις | 18-3-2015 |

Από το 2008 υπάρχουν φήμες για το remake του The Crow του 1994, της θρυλικής ταινίας, όπου ο Brandon Lee σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Πολλά ήταν τα ονόματα εκείνων που προτάθηκαν να ενσαρκώσουν τον Eric Draven, τον κιθαρίστα που επιστρέφει στη ζωή για να εκδικηθεί για το θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του και το δικό του.
The-Crow-brandon-lee
Το cast του remake της ταινίας, που πλέον αποτελεί γεγονός και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2015, υφίσταται πολλές αποχωρήσεις και νέες αφίξεις, με τελευταία την αποχώρηση του Luke Evans από τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την επιβεβαίωση της φήμης που ήθελε ως Eric Draven τον Jack Huston (Boardwalk Empire”).
Στο πλευρό του Huston, θα συναντήσουμε την Jessica Brown Findlay (A Winter’s Tale, Downton Abbey) ως την αρραβωνιαστικιά του Draven, Shelly Webster.
crow-679x350
Σύμφωνα με τον James O’Barr, το δημιουργό του comic “The Crow”, που αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης της ταινίας του 1994, η νέα προσαρμογή θα βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο αρχικό υλικό. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνομιλία του Draven με το κοράκι όπως στο comic, κάτι που δε συνέβαινε στη μεταφορά του Alex Proyas.
Το σενάριο της ταινίας ανέλαβε ο Cliff Dorfman και τη σκηνοθεσία ο Corin Hardy.