Γραφείο εύρεσης εργασίας στη Μ.Β., αποσύρει διαφήμιση του, επειδή χρησιμοποίησε εικόνα από το "The Secretary" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Γραφείο εύρεσης εργασίας στη Μ.Β., αποσύρει διαφήμιση του, επειδή χρησιμοποίησε εικόνα από το “The Secretary”

Ειδήσεις | 16-3-2015 |

Στην εποχή του Twitter και των social media, πρόσεχε καλέ μου διαφημιστή.

Ένα Λονδρέζικο γραφείο εύρεσης εργασίας, αναγκάστηκε να διαγράψει μία αναγγελία εργασίας, η οποία συνοδευόταν από την αφίσα του “The Secretary”, από όλους τους λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα, μετά από κύμα αντιδράσεων, αρχής γενομένης από το Twitter.

Η εταιρεία ICS Recruitment, συνόδευε την αγγελία με την εικόνα μία γυναίκας που σκύβει, φορώντας μίνι φούστα, για μία δουλειά γραμματέως. Η αγγελία έγραφε: “Γραμματέας χρειάζεται στη Mayfair. Το καλσόν προαιρετικό. 35000 χιλιάδες λίρες το χρόνο. Είστε έτοιμες για τη θέση;”

B_Uf6_oWsAAbg_x

Αρχικά η ICS υπερασπίστηκε την επιλογή της λέγοντας πως η πρωταγωνίστρια της ταινίας, της οποίας βλέπουμε την αφίσα, Maggie Gyllenhaal, ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της. Αλλά η εταιρεία αναγκάστηκε να την διαγράψει, καθώς ακόμα και αυτό το σχόλιο δεν κατάφερε να κατευνάσει τους εξοργισμένους followers.

Να σας θυμίσουμε ότι το “Secretary”, πέρα από την Gyllenhaal είχε και έναν James Spader, σε μία ιστορία τύπου “50 Shades of Grey”, πολύ πριν το “50 Shades of Grey”, και συγκεκριμένα το 2002.