Έξαλλη η Emma Watson με τις απειλές site εναντίον της - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έξαλλη η Emma Watson με τις απειλές site εναντίον της

Ειδήσεις | 15-3-2015 |

Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο ανέφερε σε συνέντευξή της ότι την είχαν εξοργίσει οι απειλές μίας ιστοσελίδας, σύμφωνα με τις οποίες επρόκειτο να δημοσίευαν γυμνές φωτογραφίες της. Πράγματι, η Emma Watson έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης από τη στιγμή που μίλησε για τα δικαιώματα των γυναικών και έχει δεχθεί σκληρή κριτική.

Σχετικά με το περιστατικό ανέφερε: << Ήξερα ότι όλο αυτό ήταν μία φάρσα και πως οι φωτογραφίες δεν υπήρχαν αλλά νομίζω πως πολλοί άνθρωποι που είναι κοντά μου γνωρίζουν πως η ισότητα των φύλων είναι ένα σοβαρό ζήτημα που δεν ανήκει στο παρελθόν.Όταν είδαν πως το θέμα της ομιλίας μου ήταν αυτό, από εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκαν πως αυτό θα ήταν ”επικίνδυνο” για εμένα γενικώς.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 μία ιστοσελίδα δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο ” Έμμα είσαι η επόμενη”, μαζί με μία φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν ο Harry Potter δίπλα σε ένα ρολόι το οποίο μετρούσε αντίστροφα. Στην ίδια ιστοσελίδα αναρτήθηκαν και οι γυμνές φωτογραφίες των  Jennifer Lawrence καιl Kate Upton.

Η Emma ακόμη, ανέφερε πως το πρότυπό της είναι η μητέρα της, η οποία της έμαθε ότι το να κάνει κανείς σωστές πράξεις είναι πολύ πιο σημαντικό από το να είναι όμορφος. Επιπλέον, επισήμανε πως η μητέρα της ενώ ήταν χωρισμένη και διαβητική, υπέδειξε σημαντική δύναμη ψυχής. Έτσι και εκείνη ακολουθεί το ίδιο παράδειγμα.

Μιλώντας για την καμπάνια  ”He For She campaign” την οποία έχουν υποστηρίξει πολλοί συνάδελφοί της, πρόσθεσε: << Η κοινωνία μας δεν αντιμετωπίζει όπως πρέπει τις γυναίκες. Ενώ παρατηρούμε πως υπάρχει βία και ανισότητα, δεν γίνονται ουσιαστικές και μαζικές προσπάθειες για να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Και όσο αυτή η λύση δεν δίνεται είμαστε όλοι συνένοχοι.