Έρχεται και το reboot των "Ghostbusters" με άνδρες πρωταγωνιστές - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται και το reboot των “Ghostbusters” με άνδρες πρωταγωνιστές

Ειδήσεις | 14-3-2015 |

Και ενώ μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως η διάσημη ταινία του ‘80 θα ξεκινήσει πάλι με νέους πρωταγωνιστές που θα είναι γυναίκες, γνωστοποιήθηκε από την εταιρία Sony, πως ετοιμάζεται και άλλη μια ταινία Ghostbusters με ανδρικό casting.

Με τον γνώμονα να φέρουν την ιστορία των Ghostbusters σε μια πιο σύγχρονη μορφή που να ενσωματώνεται στην εποχή μας, οι δημιουργοί Ivan Reitman, Dan Aykroyd θα επιχειρήσουν το reboot της δημοφιλής ταινίας. Η θαρραλέα ομάδα των κυνηγών φαντασμάτων, όπως φαίνεται θα ακούει στο όνομα: «Ghost Corps».

Από την άλλη μεριά, η ταινία με το γυναικείο casting, φέρει την υπογραφή των Joe και Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier), που ενώνουν τις δυνάμεις τους, με τον Drew Pearce, σεναριογράφο του Iron Man 3, Mission: Impossible 5. Ο Channing Tatum μαζί με τους Peter Kiernan, Reid Carolin θα βρίσκονται στην παραγωγή. Επίσης από τα έγγραφα που διέρρευσαν με το σκάνδαλο της Sony, μαθεύτηκε πως ετοιμάζεται ήδη και ένα spin-off των Ghostbusters, με τον Channing Tatum και τον Chris Pratt στην παραγωγή. Άραγε ο Channing Tatum σε ποια από τις δυο ταινίες θα παίξει;

Τέλος, ο Ivan Reitman που θα επιχειρήσει το «ανδρικό» Ghostbusters μίλησε για το νέο εγχείρημα και την γνώμη του για το γυναικείο «Ghostbusters»:

«Θέλουμε να φθάσουμε το «σύμπαν» του Ghostbusters σε ένα επίπεδο που θα θυμίζει αρκετά διαφορετικές στοιχεία ταινίας, τηλεοπτικής παραγωγής και όλα αυτά που περικλείονται σε μια μοντέρνα παραγωγή. Το φιλμ του Paul Feig θα είναι το πρώτο που θα προσεγγίζει αυτό το μοτίβο, αφού θα έχει το υπερφυσικό τρομακτικό στοιχείο συνδυασμένο με την κωμωδία. Στην ταινία που θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιούλιο του 2016 έχει τέσσερεις από τις πιο αστεία γυναίκες του κόσμου, όπου καλύτερος συνδυασμός δεν υπάρχει.

Η δεύτερη ταινία έχει μοναδικές ιδέες και ο Drew θα ξεκινήσει να γράφει το σενάριο το οποίο θέλει να είναι έτοιμο όταν θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα το 2016. για την επερχόμενη τους ταινία, εύχομαι να είναι μια από τις ομορφότερες παραγωγές.»

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,