Επόμενος σταθμός για τον Steven Spielberg, η Jennifer Lawrence - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επόμενος σταθμός για τον Steven Spielberg, η Jennifer Lawrence

Ειδήσεις | 4-3-2015 |

Φαίνεται πάντως ότι Steven Spielberg ολοκλήρωσε την περίοδο αδράνειας και ξανά προς τη δόξα τραβά. Ετοιμάζει το ατιτολοφόρητο ακόμα πολεμικό του δράμα με τον Tom Hanks το οποίο θα βγει τον Σεπτέμβρη, και μάλλον θα είναι ολίγον τι οσκαρικό. Μετά από αυτό, θα έρθουν τα “The B.F.G.” το 2016, και μάλλον και το “Indiana Jones 5,” ίσως με τον Chris Pratt, και το ακόμα πιο πολεμικό “Thank You For Your Service.” Αλλά μάλλον είναι πολεμοχαρής, καθώς και ακόμα ένα project που θα ξεκινήσει θα αφορά τον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Πρωταγωνίστρια σε αυτό η Jennifer Lawrence, και η ταινία θα είναι διασκευή του βιβλίου της φωτορεπόρτερ Lynsey Addario, με τίτλο “It’s What I Do: A Photographer’s Life Of Love and War,” και αφορά τα απομνημονεύματά της κατά την διάρκεια της θητείας της σε Αφγανιστάν, Αφρική και Ιράκ.

Παραγωγός, ο Andrew Lazar του  “American Sniper” για λογαριασμό της Warner Bros., αλλά η παραγωγή θα αργήσει να ξεκινήσει. Δεν υπάρχει ακόμα σεναριογράφος, οπότε ούτε και ημερομηνία εξόδου της ταινίας.

Διαβάστε περισσότερα για: ,