"Ένα αστέρι γεννιέται", με σκηνοθέτη τον Bradley Cooper, και πρωταγωνίστρια την Beyonce(?) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Ένα αστέρι γεννιέται”, με σκηνοθέτη τον Bradley Cooper, και πρωταγωνίστρια την Beyonce(?)

Ειδήσεις | 27-3-2015 |

H Warner Bros είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Bradley Cooper για να κάνει το πρώτο του σκηνοθετικό ντεμπούτο, και βουτάει από νωρίς στα βαθιά. Μιλάμε για το remake του A Star Is Born, με την ελπίδα να είναι και ο ίδιος που θα παίξει.

Όταν η συμφωνία επιτευχθεί η πιθανότητα είναι να πρωταγωνιστήσει η Beyonce. Και αυτό γιατί όταν πριν από μερικά χρόνια, σκηνοθέτης της ταινίας θα ήταν ο Clint Eastwood, η τραγουδίστρια ήταν η πρώτη επιλογή, με πρωταγωνιστή τότε, τον Cooper. Ο ηθοποιός θα βασιστεί για το σενάριο στο πρώτο draft, το οποίο ανήκει στον Will Fetters, συμπληρώνοντάς το, μόλις ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο Broadway. Ο Cooper θα εκτελεί και χρέη παραγωγού, από τη δική του, αλλά και θυγατρική της Warner, 22 Green.

Η πρώτη φορά που η ιστορία βρήκε τον δρόμο της στις αίθουσες, ήταν το 1937, από τον William Wellman, με τους Fredrick March και Janet Gaynor. Επόμενη φορά, το 1954, από τον George Cukor, με τους Judy Garland και James Mason. Η πιο γνωστή εκδοχή πάντως ήταν εκείνη του 1976, από τον Frank Pierson, με τους Kris Kristofferson και Barbra Streisand.

Η ταινία έχει γίνει μία από τις προτεραιότητες της εταιρείας, με τους Will Smith, Tom Cruise, Leonardo DiCaprio και Christian Bale να έχουν κατά καιρούς ακουστεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό, τα πράγματα είναι δεδομένα.

Να ξεπεράσει την ταινία του ’76, δύσκολο. Ας ελπίσουμε.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,