Ελλάδα: Τα όνειρα παίρνουν εκδίκηση!!! - Ντοκιμαντέρ για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ζητά χρηματοδότηση μέσω Indiegogo - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ελλάδα: Τα όνειρα παίρνουν εκδίκηση!!! – Ντοκιμαντέρ για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ζητά χρηματοδότηση μέσω Indiegogo

Ειδήσεις | 10-3-2015 |

Ντοκιμαντέρ: Ένα ριζοσπαστικό κόμμα, παίρνει την εξουσία! Οι πρώτες εκατό μέρες του ΣΥΡΙΖΑ, από μέσα….

Ακόμα μία φορά που η ελληνική κατάσταση δίνει έμπνευση. Μία ομάδα κινηματογραφιστών αποφάσισε να θέσει το project της σχετικά με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική βουλή, και το αντίκτυπο στην Ευρώπη, προς χρηματοδότηση μέσω του Indiegogo.

Ακολουθεί η πλήρης παρουσίαση του δελτίου τύπου, όπως υπάρχει στην πλατφόρμα χρηματοδότησης, το οποίο μπορείτε να δείτε και εδώ…  Μέχρι στιγμής από το ποσό που θέλουν να μαζέψουν οι δημιουργεί, έχουν εξασφαλίσει μέσω δωρεών το 59%, με μόλις 17 μέρες να απομένουν για την επίτευξη του στόχου, που είναι οι 35.000 Λίρες Αγγλίας.

O ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία. Η Ευρωζώνη προσπάθησε να τον συντρίψει. Τι θα ακολουθήσει μετά;

Η σύγκρουση του Σύριζα με το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, έχει ταρακουνήσει όλο τον κόσμο. Μετά από ξέφρενες διαπραγματεύσεις, κατάφερε να κερδίσει λίγο χρόνο διαμέσου ενός συμβιβασμού με την ευρωζώνη. Αλλά, τώρα που η ελληνική άνοιξη έφτασε, θα αρχίσει ο κόσμος να εφαρμόζει αλλαγές από τα κάτω;

Χρειαζόμαστε χρηματοδότηση για να ολοκληρώσουμε ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ σχετικά με την επίδραση της ριζοσπαστικής αριστερής κυβέρνησης, στην Ελλάδα.

Ήδη, έχουμε φτιάξει ένα αποκλειστικό απόσπασμα σχετικό την προεκλογική καμπάνια , μιλώντας με απλούς πολίτες.

  • Ακολουθήσαμε και παρακολουθήσαμε ακτιβιστές, αρχηγούς και τοπικές οργανώσεις για 22 ημέρες.
  • Έπειτα, κινηματογραφήσαμε την σύγκρουση της Ελλάδας με την Ευρώπη στις Βρυξέλλες, στην Αθήνα, στο Λονδίνο, ακόμα και από τις παραλιακές πόλεις ως τα ορεινά χωριά της Ελλάδας
  • Τώρα, θέλουμε να γυρίσουμε σε ντοκιμαντέρ το τι θα ακολουθήσει….

Ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους….

 

Σκοπεύουμε να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για να κυκλοφορήσει στον κινηματογράφο καθώς και για διανομή online. Ήδη, έχουμε ένα υλικό 20 λεπτών, (φτιάξαμε αυτό, το ταινιάκι μικρού μήκους, 3 μέρες μετά τις εκλογές). Τώρα, είναι ανάγκη να συνεχίσουμε την κινηματογράφηση, μέχρι να έρθει η κρίσιμη στιγμή, καθώς η Ελλάδα, έχει χρόνο ως τον Ιούνιο να αποφύγει την πτώχευση.

Η ομάδα……

 

Ο PaulMason, είναι ένας δημοσιογράφος που έχει κερδίσει και βραβεία, στο Channel 4 News. Κάνετε κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερα σχετικά με τον Paul, καθώς και γιατί θα ήταν σημαντικό να στηρίξετε την ταινία του. Ο ίδιος, είπε:

« Ακόμα και τα καλύτερα από τα ενημερωτικά δίκτυα, δεν μπορούν να μεταφέρουν με τις λεπτομέρειες που της αξίζουν, αυτή την ιστορία. Έχουμε προσωπικό πίσω από την κάμερα, χαμηλού προφίλ, Έλληνες εκφωνητές, με ασύγκριτη πρόσβαση. Και γυρνάμε την ταινία, τώρα!»

Η TheopiSkarlatos, έχει σκηνοθετήσει την μεγάλου μήκους ταινία, LoveintheTimeofCrisis (2014). Τον Ιανουάριο του 2015, αρχίσαμε να σκηνοθετούμε την κρίση στην Ελλάδα, γιατί:

  • Ξέραμε πως οι εκλογές θα είχαν σημασία για όλο τον κόσμο
  • Είχαμε μία πολύ καλή πρόσβαση
  • Τα Μ.Μ.Ε δεν θα καλύψουν όλη την ιστορία…

Χρειαζόμαστε 35.000 δολάρια. Και για αυτό…..

 

Προσλαμβάνουμε νέους, Έλληνες καμεραμάν, σεναριογράφους και ερευνητές για να γυρίσουν αυτή την ταινία. Υπολογίζουμε πως το κόστος για τις υπηρεσίες τους θα είναι τουλάχιστον, γύρω στα 35.000 δολάρια. Θα παρακαλέσουμε, θα κλέψουμε ή θα δανειστούμε για να τα βγάλουμε πέρα με τα έξοδα του marketing και του εξοπλισμού.

Θα αναζητήσουμε διανομείς μέσω δικτύων στα 60 λεπτά, αλλά θέλουμε να έχουμε τον συντακτικό έλεγχο και να κινούμαστε γρήγορα. 35.000 δολάρια είναι λιγότερο από το 1/3 που θα έδινε ένα τηλεοπτικό δίκτυο για να γυρίσει αυτό που κάνουμε. Γι’ αυτό, σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να δίνετε για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Αν δώσετε χρήματα…..

 

Θα βοηθήσετε μία ομάδα από αντικειμενικούς, επαγγελματίες δημοσιογράφους να διηγηθούν την ιστορία της μοναδικής μάχης μεταξύ των θέλω της πρώτης αριστερής Ευρωπαϊκής κυβέρνησης και του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.

Όλα τα λεφτά, θα δαπανηθούν για την ελληνική παραγωγή. Περιλήψεις των λογαριασμών θα δίνονται στους υποστηρικτές. Η ανάλυση των εξόδων, φαίνεται παρακάτω:

20150205070454-pie2

Η  πρόκληση:

 

Το δράμα μπορεί να τελειώσει και γρήγορα – αν οι ελληνικές τράπεζες καταρρεύσουν ή θα ξεσπάσει ένα τεράστιο κοινωνικό χάος. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά χρονικά σε όλα τα γεγονότα, έτσι ώστε να διανείμουμε το ντοκιμαντέρ, μόλις οι 2 πλευρές φτάσουν σε ένα αποφασιστικό σημείο. Αν δεν καταφέρουμε να φτάσουμε τα 35.000 δολάρια, παίρνουμε το 91% από αυτά που δίνετε. Θα συνεχίσουμε το γύρισμα, μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά.

Δεν έχετε μετρητά να δώσετε;

 

Το καταλαβαίνουμε!!Αλλά, παρακαλούμε να διαδώσετε αυτό το κίνημα σε φίλους και γνωστούς! Και βοηθήστε μας, προωθώντας το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν αρχίσει το crowdfunding. Μπείτε στην ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα και να το διαδώσετε, καθώς και να δώσετε χρήματα,αν θέλετε!!

Ανεβάστε ένα αυτοκόλλητο!

 Φτιάξαμε αυτή την εικόνα, για να την ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας, στον λογαριασμό σας στο facebook ή στο twitter! Απλά, κάνετε αντιγραφή και επικόλληση….

20150226114758-perks25

20150226114825-perks50

20150226114840-perks100 (1)

 20150226114856-perks250 (1)