"Έχουμε ξενιστή" - Sigourney Weaver για την υπόθεση του 5ου Alien - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Έχουμε ξενιστή” – Sigourney Weaver για την υπόθεση του 5ου Alien

Ειδήσεις | 15-3-2015 |

H αγαπημένη μας Ripley, aka Sigourney Weaver, συνεχίζει να μας ιντριγκάρει για την ταινία του Neill Blomkamp, δηλαδή του Alien 5.

Ηθοποιός και σκηνοθέτης επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους τον Φεβρουάριο, λίγους μήνες μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Blomkamp, για την συμμετοχή του.

Και σε μία, θέλουμε να πιστεύουμε ειρωνική, δήλωση της η Weaver λέει:”Δεν αισθάνομαι σαν μία εικονική φιγούρα των ταινιών επιστημονικής φαντασίας,” είπε η πρωταγωνίστρια των Alien, Ghostbusters, και Avatar.

Πίσω στο Alien.

Όταν την ρώτησαν στο SiriusXM’s Town Hall Radio, σχετικά με την υπόθεση:”Ας το θέσουμε έτσι. Βρήκαμε τον ξενιστή, και ΑΥΤΟ έχει ενσωματωθεί. Κυοφορείται.” Και ειλικρινά, είναι μία απάντηση που θέλαμε να δώσει, κυρίως γιατί είμαστε κατά των spoilers, και την θέλουμε την αγωνία μας.

Πρόσφατα ο Blomkamp επέμεινε ότι το Alien 5, δεν θα αγνοήσει τις 2 τελευταίες ταινίες της σειράς, (σας θυμίζουμε το 3ο ήταν σε σκηνοθεσία  David Fincher, και το 4ο σε σκηνοθεσία Jean-Pierrie Jaeunet), δίνοντας τέλος στις φήμες που ήθελαν την ταινία του απευθείας συνέχεια της δεύτερης ταινίας του 1986, Aliens, σε σκηνοθεσία James Cameron.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,