Χωρίς Marvel η επόμενη Comic Con - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Χωρίς Marvel η επόμενη Comic Con

Ειδήσεις | 11-3-2015 |

Μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις κάθε χρόνο γίνεται στο San Diego,  και μιλάμε φυσικά για την Comic Con με δεκάδες στούντιο και ταινίες να ξεκινάνε από εκεί την διαφημιστική τους καμπάνια.

Αλλά μία βόμβα σε ότι αφορά την επερχόμενη έκθεση, έσκασε ήδη, και μπουρλοτιέρης, ο σκηνοθέτης του Guardians of the Galaxy, James Gunn. 

Σε ένα Q&A μέσω Facebook, ρωτήθηκε αν θα βρίσκεται στην έκθεση για το promo του Guardians of the Galaxy 2, για να απαντήσει: “Δεν είμαι σίγουρος. Δεν θα βρίσκεται εκεί η Marvel, οπότε δεν είμαι σίγουρος για το αν θα βρίσκομαι εκεί.” 

Σίγουρα θα υπάρχει περίπτερο της Marvel, στη μεγαλύτερη έκθεση για comic στον κόσμο, και μάλλον αυτό που εννοούσε ο Gunn, είναι ότι δεν πρόκειται να κάνει συνέντευξη τύπου, όπως και κάθε προηγούμενη χρονιά. Έχουμε και την ετήσια πλήρη συνέντευξη της μητρικής Disney, τον Αύγουστο.

Και η αλήθεια είναι ότι από την περσινή έκθεση, είμαστε καλυμμένοι σε ό,τι αφορά την πληροφόρηση από την Marvel. Πέρσι ήταν που μάθαμε για τα  Avengers: Infinity War – Part IBlack Panther, Avengers: Age of Ultron, και Ant-Man. 

Οπότε μία τέτοια απόφαση, μόνο λογική μπορεί να είναι. Ό,τι θα μας λείψει, θα μας λείψει. Αλλά θα μάθουμε νεότερα τον Αύγουστο.

Διαβάστε περισσότερα για: ,