71% των τηλεθεατών των Όσκαρ θέλουν να ξαναδούν το Neil Patrick Harris να τα ξαναπαρουσιάζει - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

71% των τηλεθεατών των Όσκαρ θέλουν να ξαναδούν το Neil Patrick Harris να τα ξαναπαρουσιάζει

Ειδήσεις | 3-3-2015 |

Φαίνεται λοιπόν πως ο Νeil Patrick Harris κέρδισε τους τηλεθεατές των Όσκαρ και εκείνοι σε ποσοστό 71% θέλουν να τον ξαναδούν παρουσιαστή τους!

Το 29% που δε θέλει να τον ξαναδεί αποτελείται κυρίως από άντρες κάτω των 25.Αναρωτιέμαι αν αυτό το ποσοστό έχει επηρεαστεί από τη σεξουαλικότητα του Harris και το γάμο του με τον David Burtka. Ελπίζω πως όχι εν έτει 2015!

Σε σύγκριση όμως με τους υπόλοιπους παρουσιαστές των Όσκαρ o Harris έρχεται δεύτερος (με ποσοστό 20%) στις προτιμήσεις του κοινού,ενώ πρώτη έρχεται η  DeGeneres με 30% και γυναίκες κυρίως να την υποστηρίζουν!

Θεωρώ πάντως ότι όσο καλός και να είναι ο παρουσιαστής το κοινό όλο και κάτι θα βρει να “στραβώσει”.Σε μια τελετή τέτοιου βεληνεκούς καλό θα είναι να εκτιμάται η προσπάθεια όποιου παρουσιάζει, γιατί σίγουρα όσο διάσημος και να είσαι το να παίρνεις στους ώμους σου τη διεκπεραίωση ενός τέτοιου θεσμού είναι τρομερά αγχογόνο.Όποτε όλοι οι ειδήμονες και οι επικριτές καλό θα είναι να είναι πιο επιεικής στην κρίση τους!

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από τα Οσκαρ

Δείτε τα πάντα για τα Οσκαρ

Διαβάστε περισσότερα για: , ,