Ξέρουμε το σενάριο του νέου Rocky. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ξέρουμε το σενάριο του νέου Rocky.

Ειδήσεις | 27-2-2015 |

Και αν έχετε χάσει τον λογαριασμό μιλάμε για την έβδομη συνέχεια του franchise. Θα είναι κάτι σαν spin-off και θα λέγεται Creed, και ενώ η ταινία θα βγει τον Νοέμβριο, μέχρι στιγμής είχαμε ελάχιστες, αν όχι μηδαμινές πληροφορίες.

Ο Adonis Johnson (Michael B. Jordan) δεν γνώρισε ποτέ τον διάσημο πυγμάχο πατέρα του, Apollo Creed, ο οποίος πέθανε πριν εκείνος γεννηθεί. Και πάλι όμως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μποξ είναι στο αίμα του. Έτσι ο Adonis θα πάει στη Φιλαδέλφεια για να αναζητήσει τον αντίπαλο και φίλο του πατέρα του Rocky Balboa. Όταν τον συναντά του ζητά να γίνει προπονητής του, και ο Rocky διακρίνει τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που είχε και ο πατέρας του μικρού. Δέχεται να τον προπονήσει για έναν σημαντικό αγώνα. Με τον Rocky στο πλευρό του, θα γίνει ο Adonis το επόμενο αστέρι του ρινγκ;

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι η νέα αυτή ταινία δεν θα έχει τον Stallone στο ρινγκ. Η φήμες όμως θέλουν τον Balboa να αντιμετωπίζει κάτι χειρότερο στην ταινία. Στην επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρεται ότι “θα πρέπει να αντιμετωπίσει, έναν εχθρό πιο ισχυρό από τον οποιαδήποτε άλλο”, και έτσι οι αναλυτές, δηλαδή το κοινό, έχει αποφανθεί ότι αυτός ο εχθρός ίσως να είναι ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας.

Το Creed φαίνεται πάντως σαν μια λογική απόφαση για τη συνέχεια της σειράς. Το 2006 το Rocky Balboa αποδεικνύει ότι το κοινό δεν έχει χορτάσει ακόμα από τις περιπέτειες του Rocky, καθώς η ταινία γυρίστηκε με μόλις 24 εκατομμύρια, για να λήξει η πορεία του στο box office με 156. Επίσης οι κριτικές ήταν πολύ καλές.

Το δυστύχημα – ευτύχημα του Creed (εξαρτάται από πια οπτική γωνία θα το δεις) είναι ότι ο Sylvester Stallone δεν θα συμμετέχει ούτε στο σενάριο ούτε στη σκηνοθεσία. Αντίθετα τα ηνία παίρνει ο σκηνοθέτης του Fruitvale Station, Ryan Coogler.  

Υπομονή μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.  

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,