Θα έχει το 'Star Trek 3', άρωμα από 'Breaking Bad'; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα έχει το ‘Star Trek 3’, άρωμα από ‘Breaking Bad’;

Ειδήσεις | 6-2-2015 |

Με τον Simon Pegg να συνυπογράφει το νέο σενάριο για χάρη του σκηνοθέτη Justin Lin, τα πράγματα σχετικά με το τρίτο Star Trek φαίνονται ήσυχα. Στην παρούσα φάση η ταινία ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής. Τα μόνα σίγουρα είναι ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει την Άνοιξη, και η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2016. 

Η καλύτερη φήμη που έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής είναι ότι ο Bryan Cranston, είναι ένας από τους επικρατέστερους για τον ρόλο ενός κακού. Σε αυτό προσθέστε ότι επικρατεί η άποψη ότι στη νέα ταινία θα δούμε τρεις βασικούς γυναικείους χαρακτήρες: την πρόεδρο της Ομοσπονδίας, μία νέα κυβερνήτη σκάφους, και την πρώην γυναίκα του Bones. 

Οι φήμες λένε πως ο κακός της ταινίας θα είναι γένους αρσενικού, και ότι η παραγωγή θέλει τον Bryan Cranston για τον ρόλο, ή έστω σαν αυτόν. Φαίνεται να έχει ήδη επισκεφτεί την Paramount, αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Πάντως εμείς θα θέλαμε να τον δούμε.

Στις άλλες φήμες τώρα. Η γυναίκα κυβερνήτης της Ομοσπονδίας, θα είναι η αντίπαλος του Kirk, και χρειαζόμαστε μία δυναμική ανταγωνίστρια. Όσο για την Πρόεδρο, αναμένεται κάποια αναγνωρίσιμη, με αέρα εξουσίας. Όσο για την πρώην του Bone, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα είναι μία παρουσία που έχουμε ξαναδεί στο franchise. 

Στη θεωρία, αυτές οι φήμες μας αρέσουν πολύ. Και δεδομένου του φινάλε του Star Trek Into Darkness, με το Enterprise να φεύγει για το μακρινό διαγαλαξιακό του ταξίδι, δεν ξέρουμε πως όλοι αυτοί οι ρόλοι θα μπορέσουν να προσαρμοστούν. Θα μάθουμε περισσότερα καθώς θα κλείνει το cast.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,