Στο spin-off του «Criminal Minds» θα δούμε την Skyler του «Breaking Bad» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στο spin-off του «Criminal Minds» θα δούμε την Skyler του «Breaking Bad»

Ειδήσεις | 2-2-2015 |

Την διπλά βραβευμένη με Emmy, ηθοποιό Anna Gunn συναντήσαμε ως την Skyler White, σύζυγο του «βαρώνου» της μεθαμφεταμίνης, «Heisenberg» ή πιο σωστά του καθηγητή Φυσικής Walter White στην εκπληκτική δραματική τηλεοπτική σειρά «Breaking Bad». Μετά από την εξαιρετική πορεία όλων των ηθοποιών σε αυτή την περιπέτεια, η Anna Gunn συμπρωταγωνιστεί στο φετινό αστυνομικό Gracepoint με τον ηθοποιό David Tennant, γνωστό από τον δημοφιλή του ρόλο ως τον ανθρωποειδή ταξιδιώτη του σύμπαντος στην μακροβιότερη βρετανική σειρά «Doctor Who».

Οι επιλογές της Anna Gunn συνεχίζουν να είναι καλές, άσχετα αν καρποφορούν πάντα οι σειρές ή όχι. Και αυτό το τονίζω γιατί το Gracepoint δεν θα συνεχίσει του χρόνου, ενώ το πρώτο spin-off του Criminal Minds, πριν κάποια χρόνια έκλεισε μόνο με 13 επεισόδια. Όλοι γνωρίζουμε όμως τις ερμηνευτικές δυνατότητες της Gunn και εν προκειμένω θα την δούμε σε κεντρικό ρόλο στο δεύτερο spin-off του «Criminal Minds» κοντά στον Gary Sinise, υπό την συγγραφή της Erica Messer (Alias, The OC, Charmed) που ηγείται την κανονική σειρά.

Το spin-off θα ξεκινήσει στα μέσα του μήνα που μας καλωσόρισε, τον Φεβρουάριο και θα δούμε το πρώτο του επεισόδιο επίσης ως ένα έξτρα επεισόδιο στην κανονική σειρά. Η υπόθεση επικεντρώνεται στην ομάδα του FBI που βοηθάει πολίτες της Αμερικής όταν υπάρχει ανάγκη. Ο Jack Garett (Gary Sinise) είναι ο 20χρονος βετεράνος του γραφείου που θα γίνει ο υπεύθυνος της καλύτερης ομάδας του FBI στις ανεξιχνίαστες υποθέσεις που αφορούν και ανθρώπους εκτός της χώρας (Αμερικής). Η Ally Lambert (Anna Gunn) είναι μιας διεθνούς φήμης δικηγόρος και ταλαντούχα γλωσσολόγος. Με την εξυπνάδα της θα βοηθήσει την ομάδα ώστε να πιάνει τους κακούς που θέλουν να πηγαίνουν στα βαθιά στους σκοτεινούς κύκλους της διεθνής νομικής.

Η Erica Messer συγγράφει και συνεργάζεται με τον παραγωγό της βασικής σειράς, Mark Gordon και τον Nick Pepper στο νέο εγχείρημα της. Πρωταγωνιστές θα είναι οι: Anna Gunn, Gary Sinise και ο Tyler James Williams ή πιο σωστά ο Noah από το The Walking Dead.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,