Παρωδία με τα Lego για το trailer του 50 Shades of Grey (βίντεο) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Παρωδία με τα Lego για το trailer του 50 Shades of Grey (βίντεο)

Ειδήσεις | 7-2-2015 |

Η Lego δεν θα άφηνε το πολυδιαφημισμένο Fifty Shades of Grey χωρίς να το διακωμωδήσει. Έτσι λοιπόν, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα δημιουργήθηκε από τους Antonio και Andrea Toscano ένα εναλλακτικό trailer για την αναμενόμενη ταινία. Οι σκηνές έχουν αναδημιουργηθεί με παιχνίδια Lego, δείχνοντας την Ana Steele και τον Christian Grey στην πρώτη τους συνάντηση στο γραφείο, την καυτή σκηνή του φιλιού τους στον ανελκυστήρα, το δείπνο με την οικογένεια του Christian καθώς και στιγμιότυπα από την kinky σκηνή στο κόκκινο δωμάτιο.

Το ερωτικό μυθιστόρημα της E.L. James όπου έγινε ταινία με πρωταγωνιστή τον Jamie Dornan, στον ρόλο του σαδομαζοχιστικού ερωτύλου επιχειρηματία Christian και την Dakota Johnson στον ρόλο της Ana. Η ταινία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου και ήδη έχουν κυκλοφορήσει 4 trailer.

Το πιο πρόσφατο κυκλοφόρησε την Πέμπτη στις 5 Φεβρουαρίου και δείχνει τον Christian να πηγαίνει την Ana στο δωμάτιο ψυχαγωγίας του. Όταν φτάνουν στην πόρτα η Ana δεν έχει ακόμα καταλάβει τι εννοεί με το δωμάτιο και τον ρωτάει αφελώς για το X-box. Επιμένει πάντως να της ανοίξει την πόρτα και όταν ο Christian το κάνει αναφωνεί έντονα με αυτά που βλέπει.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,