Ο Spider-Man επιστρέφει σπίτι του - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Spider-Man επιστρέφει σπίτι του

Ειδήσεις | 10-2-2015 |

Ή έστω, αν όχι σπίτι του, τότε είναι σα να αγόρασε ένα εξοχικό, και θα πηγαινοέρχεται.

Η Amy Pascal έκανε ένα βήμα πίσω, και πλέον έχουμε μία συμφωνία ανάμεσα σε Sony και Marvel/Disney σχετικά με το μέλλον του Spider-Man.

Ο Spider-Man θα εισχωρήσει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αλλά σε ποια ταινία δεν ξέρουμε ακόμα. Ίσως να είναι το Avengers: Infinity Gauntlet,  αλλά με δεδομένο ότι το Captain America: Civil War δεν έχει ξεκινήσει ακόμα γυρίσματα, και είναι και η ταινία για την οποία η Marvel έκανε την κίνηση να ζητήσει πίσω τον ήρωα, ίσως να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

Ακόμα δεν έχουμε ιδέα αν οι Andrew Garfield και Marc Webb θα είναι εμπλεκόμενοι σε αυτό.

Τα πράγματα πάντως έχουν ως εξής:

Ο Spidy θα εμφανιστεί σε ταινία της Marvel, αλλά η τρίτη ταινία του από τη Sony θα βγει κανονικά όπως έχει οριστεί τον Ιούλιο του 2017, από τη Sony που ακόμα έχει τα δικαιώματα και δίνει πρακτικά την άδεια στη Marvel να τον χρησιμοποιήσει, πάντα με την έγκριση της Sony.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η συμφωνία θα είναι και μία αρχή προκειμένου να δούμε και άλλους ήρωες της Marvel σε διάφορα cross-overs.

Μπορεί η τελευταία ταινία της σειράς να μην ήταν απόλυτα επιτυχημένη στο box-office, αλλά το σύνολο των ταινιών έχει κάνει εισπράξεις πάνω από 4 δις.

Άντε και να δούμε.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,