Ο σκηνοθέτης του "Prisoners", επιστρατεύει Harrison Ford, για το sequel του Blade Runner - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο σκηνοθέτης του “Prisoners”, επιστρατεύει Harrison Ford, για το sequel του Blade Runner

Ειδήσεις | 28-2-2015 |

H πορεία μέχρι και το sequel του “Blade Runner” ήταν μακριά και κουραστική. Μέχρι και τον προηγούμενο Δεκέμβριο, ο Ridley Scott δεν ήξερε αν θα επιστρέψει. Πλέον όμως έχουμε όλες εκείνες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να ενθουσιαστούμε.

Η εταιρεία παραγωγής Alcon Entertainment ανακοίνωσε ότι ο υποψήφιος για Oscar, Denis Villeneuve,  του οποίου το βιογραφικό περιέχει τα “Incendies,” “Prisoners,” και “Enemy“, θα είναι ο σκηνοθέτης. Επιπλέον ο Harrison Ford θα επιστρέψει στον ρόλο του σαν Deckard. Λεπτομέρειες δίνονται με το σταγονόμετρο, αλλά το σίγουρο είναι ότι η ταινία τοποθετείται μερικές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Σε κάποιο σημείο ο Scott έπαιζε με την ιδέα να συνδυάσει τα  “Blade Runner” και “Alien“, αλλά ευτυχώς αυτή η ιδέα δεν υφίσταται πλέον, καθώς οι σεναριογράφοι Hampton Fancher και Michael Green δεν αρέσκονται στην ιδέα.

Η παραγωγή δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν το Καλοκαίρι του 2016. Πριν από αυτό ο Villeneuve θα ολοκληρώσει το “Sicario“, με την  Emily Blunt, και θα προχωρήσει στο επιστημονικής φαντασίας “The Story Of Your Life” με την Amy Adams. 

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,