Ο Keanu Reeves και η Christina Hendricks στο "Neon Demon" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Keanu Reeves και η Christina Hendricks στο “Neon Demon”

Ειδήσεις | 7-2-2015 |

Η ταινία The Neon Demon πρόσθεσε και άλλους ηθοποιούς στην υλοποίηση της. Το αναμενόμενο θρίλερ από τον Nicolas Winding Refn μαζεύει και αλλά ονόματα όπως του Keanu Reeves και της Christina Hendricks. Επίσης, η Jena Malone και η Bella Heathcote θα πλαισιώσουν και αυτές τις Elle Fanning και Abey Lee στην ταινία. 

Νωρίτερα, είχε δημοσιευτεί ότι η Elle Fanning θα υποδυόταν ένα επίδοξο μοντέλο που παγιδεύεται σ’ ένα κόσμο ομορφιάς και θανάτου. Ωστόσο, δεν υπάρχει άμεση πληροφόρηση σχετικά με τους υπόλοιπους ηθοποιούς στην ταινία που μιλάει για την μοχθηρή ομορφιά. Ο Δανός σκηνοθέτης έγραψε το σενάριο με την Mary Laws και η παραγωγή θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου.

Μιλώντας ο ίδιος ο σκηνοθέτης για το πως του ήρθε η ιδέα για την ταινία είπε : “Ένα πρωί ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι ήμουν περικυκλωμένος και ταυτόχρονα κυριευμένος από γυναίκες. Περιέργως, μια ξαφνική ορμή μου εμφανίστηκε για να φτιάξω μια ταινία τρόμου για την φαύλη ομορφιά. Μετά την δημιουργία του Drive και τις ερωτοτροπίες μου με το Los Angeles, ήξερα ότι θα έπρεπε να επιστρέψω για να πω την ιστορία του The Neon Demon. Αυτή η ταινία είναι η εκδήλωση των ισχυρών δεσμών μεταξύ μας και θα οδηγήσει σε ακόμα περισσότερες περιπέτειες”.

Τα νέα σχετικά με τον Keanu Reeves αναφέρουν επίσης ότι το φιλμ John Wick θα έχει και συνέχεια. Οι σκηνοθέτες του μίλησαν σχετικά μ’ αυτό και είπαν ότι είναι πολύ νωρίς. Πρώτα θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα έχουν μια ιστορία και ένα χαρακτήρα που θα αρέσει σε όλους και μετά θα προσθέσουν την δράση και θα το κάνουν απίθανο. Όμως, ο Keanu Reeves δεν ξέρουμε αν θα επιστρέψει για την συνέχεια του θρίλερ.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,