Ο επόμενος Spider-Man θα είναι μαύρος και λατίνος - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο επόμενος Spider-Man θα είναι μαύρος και λατίνος

Ειδήσεις | 24-2-2015 |

Γνωρίζουμε ήδη ότι ο Spider-Man επιστρέφει στο συμπαντικό του σπίτι, δηλαδή στη Marvel. (Διαβάστε εδώ τι γνωρίζουμε ήδη για τη μεγάλη επιστροφή). Αλλά κάτω από ποιες προϋποθέσεις δεν γνωρίζουμε ακόμα.

Καινούριες φήμες όμως έρχονται να ταράξουν τα νερά, οι οποίες επιβεβαιώνονται από τον δημοσιογράφο του “TheWrap”, Jeff Sneider, αλλά όχι ακόμα από τη Marvel.

Μία και βασική. Επόμενος Spidey δεν θα είναι ο Peter Parker. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι, θα πρέπει να επιστρατευτεί ο Miles Morales, ήρωας της Marvel, που ανέλαβε κάποια στιγμή τα ηνία του ήρωα στα comic, και είναι μαύρος από την Λατινική Αμερική.

Όπως όμως κάθε φήμη έτσι και αυτή, μέχρι να επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή, για τα δικά μας δεδομένα, την ίδια τη Marvel, δεν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα.

Η επόμενη συνέχεια του ήρωα θα βγει από τη Sony τον Ιούλιο του 2017, αλλά αναμένεται να δούμε τον Άνθρωπο Αράχνη, σε cameo εμφάνιση στο Captain America: Civil War, τον Μάιο του 2016. Οπότε ίσως αποκαλυφθεί νωρίτερα τι θα γίνει με τον ήρωα.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,