Κηδεία για το νέο Bond Movie, "Spectre" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κηδεία για το νέο Bond Movie, “Spectre”

Ειδήσεις | 21-2-2015 |

Μη μου αγχώνεστε. Κάνει κακό. Τα γυρίσματα του “Spectre” συνεχίζονται, και επόμενος σταθμός μετά τα χιόνια, είναι η Ρώμη.

Την προηγούμενη Πέμπτη, οι κάμερες συνέλαβαν τους πρωταγωνιστές, Daniel Graig και Monica Bellucci να γυρίζουν μία σκηνή κηδείας.  

Η αλήθεια πάντως είναι ότι πραγματικές κηδείες έχουν αποφευχθεί.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε πληροφορηθεί τον τραυματισμό του Graig στο γόνατο, όταν γύριζε μία σκηνή μάχης. Διαβάστε τα πάντα για το ατύχημα εδώ. Τα γυρίσματα δεν είχαν διακοπεί, αλλά γυρίστηκαν άλλες σκηνές, πλην εκείνων του 007.

Τώρα όμως η παραγωγή είχε να αντιμετωπίσει έναν ακόμα σοβαρότερο τραυματισμό.

Ο βοηθός σκηνοθέτη, Terry Madden, ο οποίος έχει εργαστεί σε όλες τις ταινίες του Bond, με πρωταγωνιστή τον Graig, υπέστη πολλαπλά κατάγματα όταν μία κάμερα κύλησε εκτός γραμμής, για να καταλήξει σε έναν ξύλινο φράκτη, και από εκεί πάνω στο Madden.

Για να ανακεφαλαιώσουμε σε ό,τι αφορά το Spectre, η ταινία κάνει γυρίσματα σε Αυστρία, Σκανδιναβία και Ρώμη, με σκηνοθέτη τον Sam Mendes, με την ελπίδα να επαναληφθεί η επιτυχία του Skyfall, που ξεπέρασε παγκοσμίως το 1 δις σε εισπράξεις. Στο πλευρό του Graig, Léa Seydoux, Monica Bellucci, Ben Whishaw, Naomie Harris και Andrew Scott, με τον Ralph Fiennes σαν τον νέο M, και τον Christoph Waltz στον ρόλο του κακού, Franz Oberhauser.

23 Οκτωβρίου η πρεμιέρα του στη Μεγάλη Βρετανία, και 6 Νοεμβρίου, σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα για: