Και η Jessica Chastain στο "The Huntsman" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και η Jessica Chastain στο “The Huntsman”

Ειδήσεις | 26-2-2015 |

Μετά το “Snow White and the Huntsman”  που πρωταγωνιστούσε η Kristen Stewart έρχεται το “The Huntsman” που θα πρωταγωνιστεί μαζί με τη Charlize Theron, την Emily Blunt και τον Chris Hemsworth , η πανέμορφη Jessica Chastain (ευτυχώς!).

Σκηνοθέτης της ταινίας και μάλιστα στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα θα είναι ο Cedric Nicolas-Troyan,ο οποίος το 2012 βραβεύτηκε με όσκαρ για τα οπτικά εφέ του “Snow White and the Huntsman” .Παραγωγοί της ταινίας οι Joe Roth και Palak Patel.

Στο sequel διευρύνεται το σύμπαν που δημιουργήθηκε και καθιερώθηκε στην πρώτη ταινία και αποκαλύπτεται το πως η μοίρα του Huntsman (Hemsworth) εμπλέκεται με αυτή της Ravenna (Theron) πολύ πριν εμφανιστεί η Χιονάτη.Όπως είναι λογικό η Theron επιστρέφει η Stewart όπως φαίνεται (και ελπίζουμε) όχι!Ο Nick Frost που υποδυόταν το νάνο στην πρώτη ταινία είναι πολύ πιθανό ότι θα επιστρέψει.

Η Jessica Chastain θα υποδυθεί την ηρωίδα που θα προκαλέσει το ερωτικό ενδιαφέρον του Huntsman και η Emily Blunt θα υποδυθεί άλλη μία “κακιά”…

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,