Οι πρωταγωνιστές του «Fifty Shades of Grey» μιλούν για όσα χρειάζεται να ξέρεις στο τεύχος του «Glamour» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πρωταγωνιστές του «Fifty Shades of Grey» μιλούν για όσα χρειάζεται να ξέρεις στο τεύχος του «Glamour»

Ειδήσεις | 2-2-2015 |

Λιγότερο από δυο εβδομάδες έμειναν για να έρθει στις αίθουσες η δημοφιλής ταινία «Fifty Shades of Grey» από το ομώνυμο best – seller της E.L. James. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι που προσδοκεί να βάλει φωτιά στην οθόνη φωτογραφήθηκε για το τεύχος του Μαρτίου στο περιοδικό «Glamour» και μίλησε για τις προκλήσεις των επίμαχων σκηνών της ταινίας και πως νιώθουν για τους ρόλους τους. Επίσης ο σκηνοθέτης, Sam Taylor-Johnson μίλησε και εκείνος για την ατμόσφαιρα στα καυτά σημεία που θα μας απασχολήσουν.

«Αφήσαμε τις πιο δύσκολες σκηνές για το τέλος, αφού θα είχαμε περισσότερο χρόνο μέχρι τότε να γνωριστούμε όλοι καλύτερα να αναπτύξουμε την απαραίτητη εμπιστοσύνη που είναι ότι πιο σημαντικό για αυτή τη δουλειά. Τις ημέρες των γυρισμάτων των πιο συναισθηματικών και επίμαχων σκηνών ήμασταν ήρεμοι, αλλά ένιωθες πως υπήρχε μια γενική ένταση στον αέρα.» τόνισε ο σκηνοθέτης της ταινίας Sam Taylor-Johnson.

Fifty Shades of Grey

Ο δυο πρωταγωνιστές μίλησαν αυτή τη φορά για τις σκηνές στο «κόκκινο δωμάτιο» σημείο που οι φανς περιμένουν με αγωνία και δήλωσαν τα ανάμεικτα συναισθήματα τους.

Jamie Dornan: Κάποιες σκηνές στο κόκκινο δωμάτιο ήταν πολύ άβολές. Η Dakota σε κάποιες στιγμές δεν φορούσε πολλά ρούχα και εγώ έπρεπε να κάνω πράγματα σε εκείνη που δεν έχω ξανακάνει σε καμία γυναίκα.

Dakota Johnson: Υπήρχαν κάποιες στιγμές που πόνεσα πραγματικά. Όπως όταν έπρεπε να με τραυματίσει στον αυχένα κατά την διάρκεια που οδηγούμασταν στο κρεβάτι. Αυτό πόνεσε πάρα πολύ. Ή όταν είσαι γυμνή και δεμένη σε ένα κρεβάτι για το γύρισμα και είσαι αγχωμένη και όταν τελικά τελειώνει η σκηνή, συνεχίζεις να είσαι έτσι. Ο Jamie ήταν πολύ ευγενικός, και από τους πρώτους που θα έφερνε ένα σεντόνι σε μένα.

Fifty Shades of Grey

Για τον Jamie Dornan που ενσαρκώνει τον Christian Grey ξέραμε και από προηγούμενη δήλωση, πως προτίμησε να πάει σε οίκο ενοχής για να δει από κοντά τις συμπεριφορές που θα μπορούσε να ενσωματώσει στον ρόλο του, και η εμπειρία του δεν ήταν τόσο ενθουσιαστική. Από την άλλη μεριά, η Dakota Johnson που ενσαρκώνει την Anastasia Steele δήλωσε πως προτίμησε να διαβάσει αρκετά πράγματα σχετικά με το BDSM σεξ. Ήθελε ο ρόλος της να έχει ένα δικό του στυλ, αποστασιοποιημένο από όλα αυτά, κάτι καινούργιο, φρέσκο και με ειλικρίνεια. Η χημεία που θα είχε με τον Jamie ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εκείνη, κάτι που θα έπρεπε να αφήσουν στην «στιγμή» και για εκείνη προσωπικά να είναι συγκεντρωμένη σε κάθε λεπτό της σκηνής.

Τέλος όσον αφορά τους ρόλους τους που έχουν πυροδοτήσει σίγουρα και ανάμικτα σχόλια, δήλωσαν:

Jamie Dornan: Ο Christian ως ρόλος, είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός από εμένα σε όλα. Έχω παίξει αρκετές φορές «κακούς» ρόλους, όπως δολοφόνους ή άνδρες που φέρονται άσχημα στις γυναίκες, αλλά όλα αυτά ήταν ψεύτικα, το ξέραμε όλοι δηλαδή. Προσωπικά έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που υπήρχε πάντα σεβασμός στο αντίθετο φύλο, αφού ο πατέρας μου ήταν γυναικολόγος και φυσικά έχω δυο αδερφές. Ο Christian ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα και σίγουρα πρέπει να δεις κάτι θετικό στον χαρακτήρα που κάνεις. Θα έλεγα λοιπόν ότι ο Christian είναι ένας άνθρωπος που παρασύρεται, πωρωμένος, αλλά αν ήταν υπαρκτό πρόσωπο και τον είχα γνωρίσει, δεν θα τον συμπαθούσα.

Dakota Johnson: Αυτό που μου αρέσει στην Ana, στον ρόλο μου, παρότι έχουν πει ότι είναι μια αδύναμη φιγούρα, είναι ότι είναι το αντίθετο. Είναι στα αλήθεια πιο δυνατή από τον Chistian και ότι κάνει είναι δική της απόφαση. Αν θα μπορούσα μέσα από αυτό το ρόλο, να είμαι η αφορμή, για να κάνουν οι γυναίκες αυτό που πραγματικά θέλουν με τον εαυτό τους και το σώμα τους και κυρίως να μην ντρέπονται για αυτά που θέλουν, τότε νιώθω πολύ καλά με την επιλογή μου.

Fifty Shades of Grey

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,