Οι Πειρατές της Καραϊβικής 5 αποκαλύπτουν την ιστορία τους - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Πειρατές της Καραϊβικής 5 αποκαλύπτουν την ιστορία τους

Ειδήσεις | 20-2-2015 |

Η Disney ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της παραγωγής της πέμπτης ταινίας των Περάτων της Καραϊβικής με τίτλο “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκε η επίσημη σύνοψη της ταινίας.

 Ωθούμενος σε μία ολοκαίνουρια περιπέτεια ο εκκεντικός Captain Jack Sparrow βρίσκει τους ανέμους της κακής τύχης να φυσούν ακόμα πιο έντονα, όταν απειλητικοί πειρατές φαντάσματα με επικεφαλή τον παλιό του αντίπαλο, το τρομακτικό Captain Salazar (Javier Bardem), που μετά την απόδραση του από το Τρίγωνο του Διαβόλου, είναι αποφασισμένος να σκοτώσει κάθε πειρατή που θα βρει στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του ίδιου του Sparrow. H μόνη ελπίδα επιβίωσης του Captain Jack βρίσκεται στην αναζήτηση της θρυλικής Τρίαινας του Ποσειδώνα, ενός ισχυρού τεχνουργήματος, που θα τον κάνει να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των θαλασσών.

pirates-of-caribbean-5-plot-unveiled-as-the-movie-starts-production

Στο ρόλο του αδίστακτου εχθρού του Jack Sparrow, Captain Salazar συναντάμε τον Javier Bardem, ενώ το cast συμπληρώνουν οι Kaya Scodelario (“The Maze Runner”), Brenton Thwaites (“The Giver”) και Golshifteh Farahani (“Exodus: Gods and Kings”). Ο Geoffrey Rush επιστρέφει ως Barbarossa και οι Kevin McNally και Stephen Graham ως Joshamee Gibbs και Scrum αντίστοιχα.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Espen Sandberg και Joachim Ronning με σενάριο από τον Jeff Nathanson (“Catch Me If You Can”, “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”).

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 7 Ιουλίου 2017.