Οι Mark Ruffalo και Scarlett Johansson για τους Hulk και Black Widow - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Mark Ruffalo και Scarlett Johansson για τους Hulk και Black Widow

Ειδήσεις | 20-2-2015 |

Η παρέα των Εκδικητών ενώνεται ξανά και οι fans τους περιμένουν με ανυπομονησία την προβολή της ταινίας “Avengers: Age Of Ultron”, που αναμένεται στις αίθουσες στις 30 Απριλίου.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας στα πλαίσια της εβδομάδας συνεντεύξεων του περιοδικού Empire κλήθηκαν να απαντήσουν για τους ήρωές του και το μέλλον αυτών. Με τον Bruce Banner/The Hulk να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην πρώτη ταινία, ο Mark Ruffalo ρωτήθηκε για το μέλλον του Hulk μετά από τα γεγονότα του Ultron. Το trailer μας δείχνει τον Hulk εκτός εαυτού να διαλύει τα πάντα, με τον Iron Man να προσπαθεί να τον συνεφέρει σε μια επική μάχη. “Κανείς δεν ξέρει πώς θα πάνε τα πράγματα, αλλά φαίνεται πως η βούληση του Hulk ωριμάζει και επιβάλλεται στον Bruce. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα καταλήξει αυτό και ποια θα είναι ίσως η επόμενη ταινία Hulk“.

avengers-age-of-ultron-hulk

Η Scarlett Johansson μίλησε επίσης για τον χαρακτήρα της, Black Widow αφού ρωτήθηκε από το περιοδικό W για ποιο λόγο δέχτηκε αυτόν τον χαρακτήρα από την αρχή. “Αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ήθελα να παίξω μία ηρωίδα comic. Αλλά μου άρεσε ο Iron Man, και όταν συζητήσαμε με την Marvel, αποφάσισα πως ο χαρακτήρας Black Widow με εκφράζει. Είναι σκοτεινή και έχει έρθει αντιμέτωπη με το θάνατο τόσες φορές που έχει αποκτήσει μια μεγάλη προοπτική για την αξία της ζωής. Στο sequel, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το θλιβερό παρελθόν της. Η Black Widow είναι μία υπερήρωας, αλλά επίσης και άνθρωπος. Είναι μικρή, αλλά και ισχυρή. Είναι δύσκολο να μην τη θαυμάζω”.

The-Avengers-Hulk-Black-Widow