Η Felicity Jones θα πρωταγωνιστεί σε ξεχωριστή ταινία των Star Wars; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Felicity Jones θα πρωταγωνιστεί σε ξεχωριστή ταινία των Star Wars;

Ειδήσεις | 6-2-2015 |

Η Disney και η LucasFilms έχουν “καπαρώσει” την, υποψήφια για όσκαρ, Felicity Jones για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία Star Wars η οποία θα είναι ξεχωριστή από τα επερχόμενα επεισόδια. Την σκηνοθεσία σε 3D θα αναλάβει ο Gareth Edwards, του Godzilla, και την προτίμησε από τις Rooney Mara και Tatiana Maslany. Την συγγραφική πένα ανέλαβε ο Chris Weitz από τον Gary Whitta που έγραψε το αρχικό προσχέδιο. Τίποτα, όμως, δεν είναι γνωστό για την ιστορία της ταινίας η οποία θα βγει στις αίθουσες των Η.Π.Α. στις 16/12/2016.

Αυτή η ταινία Star Wars με την Felicity Jones είναι μία από τις δύο ξεχωριστές ταινίες που αναμένονται για να εμπλουτίσουν περισσότερο την συνέχεια των επεισοδίων 7 ως 9. Η άλλη ετοιμάζεται από τον σκηνοθέτη του Chronicle, Josh Trank, όμως είναι ακόμα ασαφές πως αυτές οι δύο ταινίες θα “κολλήσουν” με τα επεισόδια της σειράς, εάν είναι να γίνει κάτι τέτοιο. Οι φήμες λένε, ότι τα δύο αυτά φιλμ θα εστιάσουν στις πρώτες μέρες της ιστορίας για την πριγκίπισσα Λία και τον Χαν Σόλο.

Το “Force Awakens“, με σκηνοθέτη τον J.J.Abraams, βγαίνει στις αίθουσες των Η.Π.Α. στις 18 Δεκεμβρίου και πρωταγωνιστούν τα αρχικά μέλη όπως ο Harrison Ford, ο Mark Hamil και η Carrie Fisher αλλά υπάρχουν και νέες προσθήκες του John Boyega και του Adam Driver. Το 7ο μέρος λαμβάνει χώρα τρεις δεκαετίες μετά το “Return of the Jedi” του 1983. Η Disney επενδύει πολλά στην συγκεκριμένη σειρά μετά και την εξαγορά της LucasFilms για 4 δισεκατ. δολάρια. Ακόμα και τα πασίγνωστα θεματικά πάρκα της θα ανανεώσει με βάση τις νέες ταινίες. Άλλωστε, τα επεισόδια 8 και 9 θα βγουν τα έτη 2017 και 2019 αντίστοιχα όπως έχει ανακοινωθεί από επίσημα χείλη. Τάδε έφη, ο CEO Bob Iger σε μετόχους της εταιρείας : “Μπορώ να διαβεβαιώσω τα εκατομμύρια των θαυμαστών του Star Wars, που περιμένουν μια δεκαετία για μια νέα ταινία ότι θα αξίζει την αναμονή. Και είναι μόνο η αρχή μιας εξαίσιας αφήγησης ιστοριών Star Wars”.

Διαβάστε περισσότερα για: ,