Φωτόσπαθα για όλα τα γούστα - αγόρασέ το και φτιάξτο μόνος σου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Φωτόσπαθα για όλα τα γούστα – αγόρασέ το και φτιάξτο μόνος σου

Ειδήσεις | 16-2-2015 |

Οι οπαδοί του Star Wars που γκρίνιαζαν για το μωβ φωτόσπαθο του Samuel L. Jackson και δείλιασαν μπροστά στα αποκαλυπτήρια της σταυρωτής εκδοχής του θα περάσουν ακόμα ένα σοκ. Η εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών, Hasbro, πρόκειται να κεφαλαιοποιήσει την ολοένα επεκτάσιμη πιθανότητα διαφοροποίησης της αισθητικής του όπλου των ιπποτών Jedi με την κυκλοφορία ενός σετ που ο κάθε ένας θα φτιάχνει μόνος του το δικό του φωτόσπαθο. Αυτό θα γίνει ταυτόχρονα με την έξοδο της επομένης ταινίας τον Δεκέμβριο.

Οι κατασκευαστές σπαθιών του Star Wars θα δίνουν την δυνατότητα στους καταναλωτές να φτιάξουν όπλα ακόμα λιγότερα πρακτικά από το σταυρωτό φωτόσπαθο, ή το φωτόσπαθο πιρούνι, όπως περιγράφηκε διαδικτυακά. Με κόστος στα 50 δολάρια, το αρχικό σετ θα περιλαμβάνει το κλασικό φωτόσπαθο και ένα ζευγάρι φωτοστιλέτα τα οποία θα προσαρμόζονται με διάφορους συνδέσμους για πολλαπλές κατασκευές. Μια ποικιλία φωτόσπαθων, βασισμένη σε αυτά που χρησιμοποίησαν ο Obi-wan Kenobi, ο Darth Vader και ο Luke Skywalker σε προηγούμενες ταινίες είναι επίσης διαθέσιμα και συμβατά. Επιπλέον, υπάρχουν εκδόσεις με μονοκόμματες “λεπίδες” από αφρό.

Ο ιδιοκτήτης της Hasbro δήλωσε ότι: “Το Star Wars είναι τόσο μαγικά ιδιαίτερο και ειδικά τα φωτόσπαθα είναι κατά γενική ομολογία το πιο εικονικό όπλο όλων των εποχών. Είναι η πρώτη φορά που θα δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να τα τροποποιήσουν μέσα από ένα ολόκληρο σύστημα. Η πλούσια ιστορία του Star Wars με συγκρούσεις και θριάμβους το καθιστά ένα κοινωνικό παιχνίδι”. Βασισμένος σε μια έρευνα που αποδείκνυε ότι τα παιδιά ενδιαφέρονται για την προσωπική παραμετροποίηση και με την ελπίδα ότι θα συνδυάσουν τα φωτόσπαθα για να δημιουργήσουν νέες ποικιλίες.

Διαβάστε περισσότερα για: ,