Το πρώτο σκηνικό του "Pirates of the Caribbean 5" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το πρώτο σκηνικό του “Pirates of the Caribbean 5”

Ειδήσεις | 3-1-2015 |

H παραγωγή του “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά το πρώτο υλικό που έχουμε είναι μία εικόνα από τα σκηνικά, που αποκαλύπτουν μία μικρή πόλη του 18ου αιώνα, στημένη στο Gold Coast Hinterland του Queensland, στην Αυστραλία, χώρος στον οποίο θα γίνουν τα περισσότερα από τα γυρίσματα. 

photos-from-pirates-of-the-caribbean-5-set-hit-the-web

Οι Joachim Ronning και Espen Sandberg θα είναι οι σκηνοθέτες της πέμπτης προσθήκης της σειράς.

Στα του cast, o Johnny Depp επιστρέφει σαν Jack Sparrow, ο Geoffrey Rush αναμένεται να επιστρέψει σαν Barbosa, ο Javier Bardem θα είναι ο κακός Captain Brand, και ο Brenton Thwaites θα ενσαρκώσει τον Άγγλο στρατιώτη Henry. 

Υπάρχουν φήμες σχετικά με την επιστροφή του Orlando Bloom σαν Will Turner, αλλά ο ηθοποιός δεν παίρνει θέση όταν τον ρωτούν. Στο παρελθόν έχει δηλώσει:”Δεν είμαι σίγουρος αν θα επιστρέψω, αλλά υπάρχουν συζητήσεις. Βασικά θέλουν να δημιουργήσουν τη σειρά από την αρχή, νομίζω, και θέλουν να κάνουν κάτι που θα αφορά εμένα και τον γιο μου. Βέβαια τώρα είμαι ο Davey Jones, και βρίσκομαι στον πάτο της θάλασσας. Θα ήταν διασκεδαστικό να γίνει κάτι στον βυθό, αλλά και να γίνει λογικά δεν θα μοιάζω καθόλου με εμένα”.  

Πληροφορίες σχετικές με την υπόθεση δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι η ταινία θα βγει τον Ιούλιο του 2017.