Το "In the heart of the sea" καθυστερεί λόγω μάρκετινγκ - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “In the heart of the sea” καθυστερεί λόγω μάρκετινγκ

Ειδήσεις | 19-1-2015 |

Ήταν μεγάλο νέο στο χώρο της βιομηχανίας του θεάματος ότι η νέα ταινία του Ron Howard θα καθυστερήσει να βγει στις αίθουσες κατά 9 μήνες. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία ενός πληρώματος φαλαινοθηρικού που ενέπνευσε τον “Moby Dick” του Herman Melville.

Η αρχική έξοδος της ήταν για τον Μάρτιο του 2015 αλλά τώρα προγραμματίστηκε για τις 11 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους γιατί θεωρείται αυτή η περίοδος πιο επικερδής και πιο κοντά στα βραβεία. Ο καλός αυτός σκηνοθέτης δικαιολόγησε αυτήν την καθυστέρηση για λόγους μάρκετινγκ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έχει αναλυθεί ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι ανταποκρίνονται στην ταινία τώρα που είναι ιδιαίτερα προτιμητέα και έχει τελειώσει και φυσικά στο κομμάτι της προώθησης προς το κοινό συν στο πόσο πολύ επεκτάθηκε η αγορά τα τελευταία Χριστούγεννα αυξάνοντας τον κόσμο στις ταινίες. Επίσης, είπε, ότι επιθυμεί όλο και περισσότεροι άνθρωποι να δουν την ταινία του και ότι το ύφος της ταινίας είναι για τους τελευταίους μήνες του έτους πιο ταιριαστό.

Τα περασμένα Χριστούγεννα πάρα πολλές ταινίες “μεγάλου βεληνεκούς” βγήκαν στις αίθουσες και απέδειξαν ότι υπάρχει ένα σοβαρό ενήλικο κοινό που προτιμάει τις αληθινές ιστορίες, και όχι μόνο, κατά την συγκεκριμένη περίοδο.

 

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,