Το Boyhood θα έχει sequel; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Boyhood θα έχει sequel;

Ειδήσεις | 2-1-2015 |

Μην τρομάζεις αγαπημένε μου Cinefreak. Η ταινία που είδες το 2014 και σου άρεσε τόσο πολύ θα αποτελέσει πνευματικό προκάτοχο της επόμενης ταινίας του Richard Linklater.

Με το όρο “πνευματικό” εννοούμε ότι η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη “That’s What I’m Talking About”, θα αφηγηθεί μία ιστορία που ξεκινά από εκεί που σταμάτησε το “Boyhood”.

Ο Linklater εξηγεί:”Ολοκλήρωσα γυρίσματα και παραγωγή πρόσφατα. Είναι μία διασκεδαστική ταινία. Αφορά την αρχή του σχολείου. Προσωπικά ή και αυτοβιογραφικά, ανήκει στο ίδιο σύμπαν με τις προηγούμενες δουλειές μου, και είναι και η συνέχεια του Boyhood, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Ξεκινάει εκεί που ολοκληρώθηκε, με έναν νεαρό να ξεκινάει το κολέγιο, να συναντά τους νέος φίλους του και την κοπέλα του”.  

Για να το ξεκαθαρίσουμε, το That’s What I’m Talking About δεν θα αφηγηθεί τα επόμενα 12 χρόνια της ζωής του Mason. Μιλάμε για άλλον χαρακτήρα, αλλά με τα ίδια δεδομένα τουλάχιστον θεματικά. 

Αν κάνουμε τις απαραίτητες συγκρίσεις, τότε οι απαιτήσεις μας θα είναι πολλές για το “That’s What I’m Talking About”. Από την άλλη το “Dazed and Confused” θεωρείται ήδη μία από τις καλύτερες δουλειές του Linklater, με το “Boyhood” να αυξάνει κι άλλο τις προσδοκίες μας.

Η ταινία αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2015, στην οποία θα παίζουν Tyler HoechlinZoey DetuchRyan GuzmanBlake JennerWill Brittain, και Wyatt Russell. 

Διαβάστε περισσότερα για: ,