Τηλεοπτική σειρά ετοιμάζει ο Woody Allen σε συνεργασία με το Amazon - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τηλεοπτική σειρά ετοιμάζει ο Woody Allen σε συνεργασία με το Amazon

Ειδήσεις | 13-1-2015 |

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα “ονόματα” της μεγάλης οθόνης φαίνεται να στρέφονται προς τη μικρή. Στο κυνήγι των στούντιο, το Amazon φαίνεται να τα πήγε αρκετά καλά αφού έκλεισε συμφωνία με τον Woody Allen για το σενάριο και τη σκηνοθεσία μιας σειράς που όπως φαίνεται δεν έχει ακόμα όνομα, υπόθεση ή cast. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως πρόκειται για σειρά αποτελούμενη από μισάωρα επεισόδια και οι συντελεστές έχουν υπογράψει για μια σεζόν. Προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2016 στο Prime Instant Video και θα είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές σε ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία και Γερμανία.

Ο αντιπρόεδρος της Amazon Studios, Roy Price, δήλωσε “Ο Woody Allen είναι ένας οραματιστής δημιουργός που έχει στο ενεργητικό του μερικές από τις μεγαλύτερες ταινίες όλων των εποχών και είναι τιμή μου να δουλέψω μαζί του στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά”. Ο Allen απάντησε αστειευόμενος “Δεν ξέρω πως έμπλεξα σε αυτό. Δεν έχω καθόλου ιδέες και δεν είμαι σίγουρος από που να αρχίσω. Πιστεύω ότι ο Roy Price θα το μετανιώσει”.

Το Amazon δε δέχθηκε να δώσει πληροφορίες για το κόστος της σειράς, αλλά φαίνεται να είναι διαθέσιμοι να κάνουν τα απαραίτητα ώστε να έχουν ένα πολύ ισχυρό χαρτί στον τομέα της κωμωδίας. Έτσι και αλλιώς τα budget για τις ταινίες του Allen δεν είναι συνήθως μεγάλα μιας και δεν αποφέρουν πολλά στα στούντιο. Υπάρχει το ερώτημα αν θα συμπεριληφθούν λαμπερά ονόματα ηθοποιών που κανονικά το Amazon δε θα μπορούσε να πληρώσει αλλά η ιστορία έχει δείξει πως πολλοί ηθοποιοί δέχονται να μειώσουν τις αποδοχές του απλά και μόνο για να δουλέψουν με τον σκηνοθέτη.

Μέσα στο 2015 περιμένουμε άλλη μια ταινία του Allen με τους Emma Stone και Joaquin Phoenix. Ο δημιουργός για πολλά χρόνια βγάζει μια ταινία τη χρονιά αλλά φαίνεται εξαιτίας της σειράς το 2016 θα αφοσιωθεί στη μικρή οθόνη. Οι fan βέβαια δε θα πρέπει να δυσαρεστηθούν γιατί αντί για 90-120 λεπτά που θα διαρκούσε μια ταινία, θα μπορέσουν να απολαύσουν πολλά 30λεπτά στην άνεση του σπιτιού τους.